NOVI JEEP WRANGLER 4XE

NOVI JEEP WRANGLER 4XE

Še močnejši

Novi priključni hibrid Wrangler 4xe se spopada z vsakodnevnimi izzivi s skupno močjo do 280 kW (380 KM) in pospeškom od 0 do 100 km/h v 6,4 sekunde. Elektrifikacija dvigne raven zmogljivosti priključnega hibrida Wrangler s štirikolesnim pogonom. Je močnejši, zagotavlja izjemno sposobnost prečkanja vode in zahvaljujoč največjemu navoru pri nizkih vrtljajih ostaja zvest brezkompromisnemu terenskemu vozilu.

Kombinirana moč: 280 kW (380 KM) Do 53 km dosega v popolnoma električnem načinu*
*Odobritev mestnega voznega WLTP.
Največja hitrost v popolnoma električnem načinu: 130 km/h Zelo hitro polnjenje: < 3h

Doba priključnega hibrida

Novi motor priključnega hibrida Jeep Wrangler s štirikolesnim pogonom izstopa po svoji vsestranskosti.

2,0-litrski bencinski motor AT8 s turbopolnilnikom z močjo 202 kW (272 KM)

Sprednji 2,0-litrski bencinski motor s turbopolnilnikom razvije do 202 kW (272 KM) moči. Njegov največji navor pa doseže do 400 Nm.

E-motor z močjo 107 kW (145 KM)

Popolnoma nov priključni hibrid Jeep Wrangler s štirikolesnim pogonom odlikuje visoko zmogljiv električni pogon. Ta motor, nameščen pred menjalnikom, lahko zagotovi največjo moč do 107 kW (145 KM) z največjim navorom 245 Nm tudi pri nizkih vrtljajih motorja.

 

IZBIRNIK HIBRIDNEGA NAČINA

Hibridni izbirnik načina vožnje, ki je nameščen levo od volanskega obroča novega priključnega hibrida Jeep Wrangler s štirikolesnim pogonom, vam omogoča izbiro načina vožnje, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

HIBRIDNI NAČIN

Hibridni način zagotavlja kombinirano uporabo obeh motorjev.

POPOLNOMA ELEKTRIČNI NAČIN

Električni način zagotavlja vožnjo brez emisij CO2, tiho mobilnost in popolnoma električni štirikolesni pogon 4×4.

Varčni način E-Save

Način E-Save omogoča polnjenje baterije med vožnjo, pogon pa zagotavlja samo motor z notranjim zgorevanjem.

Sposobnost prečkanja vode

Novi priključni hibrid Jeep Wrangler s štirikolesnim pogonom lahko na brezpotjih prečka celo vodne poti. Zaradi zaprtega in zaščitenega predala za baterije lahko računate na zmogljivost prečkanja vode do 762 mm globine.

8-stopenjski samodejni menjalnik

Motorja priključnega hibrida Jeep Wrangler 4xe so kombinirani z 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom TorqueFlite, ki pomaga optimizirati zmogljivost med vožnjo. Zaradi preproste uporabe, visoke odzivnosti in bolj gladke vožnje je popolna izbira za vsak teren.

EASYWALLBOX

Domača polnilnica easyWallbox, ki je na voljo kot dodatna oprema, je pametna naprava, ki skrajša čas polnjenja na manj kot 3 ure. EasyWallbox lahko zazna količino napajanja energije vašega doma in prilagodi moč polnjenja, da prepreči izpad električne energije. Shranjuje tudi zgodovino polnjenja in napoveduje običajne vrhove za optimizacijo polnjenja.

Polnjenje doma in na poti

Polnjenje novega priključnega hibrida Wrangler s štirikolesnim pogonom je presenetljivo enostavno. Poleg nove domače polnilnice easyWallbox lahko avtomobil napolnite tudi na daljavo doma, tako da s pomočjo aplikacije My Uconnect™ upravljate povezano polnilnico Wallbox.
Poleg tega lahko svojega novega priključnega hibrida Wrangler polnite tudi na poti s kablom Mode 3 (na voljo kot dodatna oprema), ki ga lahko uporabite na večini javnih polnilnih postaj.

Polnjenje med vožnjo

Novi priključni hibrid Jeep Wrangler 4xe se lahko napolni tudi med vožnjo.
Zahvaljujoč funkcionalnosti načina e-Coasting je mogoče kinetično energijo, ki nastane med zaviranjem, upočasnjevanjem in vožnjo v prostem teku pretvoriti v energijo, ki je pripravljena za uporabo.