NOVI JEEP® COMPASS

NOVI JEEP® COMPASS

Jeep Compass je lahko vaš za 21.490 EUR*

*Maloprodajna cena velja za model Jeep Compass 1.3 GSE T4 96 kW (130 KM) Longitude in že vsebuje redni popust. Ob nakupu vozila s financiranjem pri Summit Leasing prejmete dodaten popust v višini 1.000 EUR, ki je že vključen v navedeno ceno, ter brezplačno storitev Jeep 5 Plus (5 let ali 120.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej). Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih. Pridržujemo si pravico do sprememb.

DIVJA LEPOTA

Prefinjeno izpopolnjena oblika. Agilna drža, kjer se elegantne linije in čvrsta zasnova lahkotno prepletajo. Lepota novega modela Jeep Compass se kaže v vseh podrobnostih.

Ohranja svoj klasično trden in močan značaj, ne da bi se odrekel slogu. Novi Jeep Compass takoj pritegne vašo pozornost. Začutite vznemirjenje trenutka, ko položite roke na volan. Sanjajte ga, vozite ga. Občutite lepoto.

 

Odkrijte več

OZRITE SE V PRIHODNOST

Novi Jeep Compass je sedaj opremljen z novim 4-valjnim 1,3- bencinskim turbomotorjem z močjo 96 kW (130 KM) v kombinaciji s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom in 110 kW (150 KM) v kombinaciji s 6-stopenjski samodejnim menjalnikom TCT, ki je lažji, zmogljivejši, bolj ekološki in z manjšo porabo od predhodnjega.

Ponudbo motorjev z notranjim zgorevanjem dopolnjuje 1,6-litrski dizelski motor z močjo 96 kW (130 KM) v kombinaciji s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom. V ponudbi priključnih hibridov sta dva motorja – z močjo 140 kW (190 KM) in 177 kW (240 KM) – v kombinaciji s 6-stopenjskim samodejnim menjalnikom in štirikolesnim pogonom eAWD.

Odkrijte več

NADZOR SE RAZVIJE V VARNOST

Zahtevne ceste, nenadne ovire, nepričakovani scenariji. Karkoli se zgodi, varnost je vedno stvar nadzora.

V novem modelu Jeep Compass je vaša vožnja mirna in varna, zahvaljujoč 70 aktivnim in pasivnim varnostnim sistemom, vključno s sistemom za opozarjanje na nevarnost naleta in sistemom za opozarjanje na nenamerno spremembo voznega pasu, ki vas varujejo pred vsemi morebitnimi nevarnostmi na cesti. Kamorkoli greste. Novi infomacijsko-razvedrilni sistem pa bo poskrbel, da boste intuitivno in enostavno dostopali do vseh vsebin.

Odkrijte več

NIVOJI OPREME

Novi Jeep Compass je na voljo v štirih nivojih opreme (80th Anniversary, Longitude, Limited in S) in petimi različnimi kombinacijami pogonskih sistemov – bencinskim, dizelskim in priključnim hibridnim, tremi menjalniki (6-stopenjskim ročnim, samodejnim z dvojno suho sklopko (TCT) ali 6-stopenjskim samodejnim) – ter pogonom na sprednji kolesi ali štirikolesnim pogonom.

Odkrijte več