Jeep Compass je lahko vaš od 30.990 EUR*

*Maloprodajna cena velja za model Jeep Compass 1.3 GSE T4 96 kW (130 KM) Longitude (modelno leto 2022) in že vsebuje priporočeni maloprodajni popust v višini 6 %. Ob nakupu vozila z JEEP Financiranjem pri Summit Leasing prejmete dodaten popust v višini 1.500 EUR, ki je že vključen v navedeno ceno, ter brezplačno Jamstvo 5 Plus (5 let ali 120.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej). Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih. Cene so informativne narave. Pridržujemo si pravico do sprememb.

DIVJA LEPOTA

Prefinjeno izpopolnjena oblika. Agilna drža, kjer se elegantne linije in čvrsta zasnova lahkotno prepletajo. Lepota modela Jeep Compass se kaže v vseh podrobnostih.

Ohranja svoj klasično trden in močan značaj, ne da bi se odrekel slogu. Jeep Compass takoj pritegne vašo pozornost. Začutite vznemirjenje trenutka, ko položite roke na volan. Sanjajte ga, vozite ga. Občutite lepoto.

 

Odkrijte več

NAJSODOBNEJŠA HIBRIDNA IZKUŠNJA

Novi Jeep Compass e-Hybrid z novim hibridnim pogonskim sklopom, ki združuje moč električnega motorja s tradicionalnim motorjem na bencinski pogon in zagotavlja hibridno izkušnjo vožnje s povsem električnim načinom pri nizkih hitrostih ali v načinu jadranja.

Odkrijte več

NADZOR SE RAZVIJE V VARNOST

V modelu Jeep Compass je vaša vožnja mirna in varna, zahvaljujoč 70 aktivnim in pasivnim varnostnim sistemom, vključno s sistemom za opozarjanje na nevarnost naleta in sistemom za opozarjanje na nenamerno spremembo voznega pasu, ki vas varujejo pred vsemi morebitnimi nevarnostmi na cesti. Kamorkoli greste. Infomacijsko-razvedrilni sistem pa bo poskrbel, da boste intuitivno in enostavno dostopali do vseh vsebin.

Odkrijte več