Financiranje

Financiranje

V sodelovanju s podjetjem Summit Leasing Slovenija lahko uredite vse potrebno za nakup avtomobila - enostavno, hitro ter prilagojeno vašim željam in zmožnostim - in vaš izbrani JEEP preprosto odpeljete.

PONUDBA ZA INDIVIDUALNE KUPCE

 

LIZING

Enostavno, prilagodljivo, hitro, modro - lizing po vaši meri!

Finančni lizing

Znesek financiranja razporedite na število obrokov po vaših željah in finančnih zmožnostih. S to obliko se prilagodimo vašim željam, dogovorimo se tudi o višini prvega obroka in trajanju lizinga.

Finančni lizing z višjim zadnjim obrokom

Če v prihodnosti pričakujete večji priliv sredstev, plačilo višjega obroka odložite na konec obdobja financiranja. S to vrsto lizinga so tudi mesečni obroki lahko nižji.

Hitri finančni lizing

Postopek sklenitve je enostavnejši, zahteva pa nekoliko višji polog. Za odobritev potrebujete le štiri dokumente:

  • osebni dokument
  • davčno številko
  • izpolnjeno vlogo in dokazilo o rednem prilivu

AVTO KREDIT

Za tiste, ki prisegajo na ”klasiko”.

Če želite postati pravni lastnik avtomobila že ob njegovem nakupu,  je za vas kredit najprimernejša oblika financiranja. Dobo odplačevanja bomo prilagodili vaših potrebam, pri čemer je najdaljša ročnost kredita 84 mesecev. Pri izračunu mesečnega kreditnega obroka lahko izhajamo iz fiksne ali variabilne obrestne mere. Sklenitev kasko zavarovanja v primeru kreditne pogodbe ni obvezna. Ob prodaji vozila vam ni treba pridobiti soglasja kreditodajalca, saj ste že vpisani v prometno dovoljenje  kot pravni lastnik avtomobila.

PONUDBA ZA PODJETJA

 

Za podjetja smo pripravili privlačno ponudbo finančnega lizinga po vaši meri, lahko pa se odločite za operativni lizing oz. poslovni najem. S prvim si zagotovite prosta sredstva za vaše naložbe, z izbiro poslovnega najema pa za vozilo plačujete le toliko, kot ga uporabljate.

Finančni lizing

Vozilo vodite kot vaše osnovno sredstvo in zanj obračunavate amortizacijo. V praksi to pomeni, da postanete ekonomski lastnik (uporabnik) vozila, pravni lastnik pa je lizingodajalec. Ker vozilo financirate z lizingom, imate več prostih sredstev za naložbe.

Finančni lizing je zelo prilagodljiva oblika financiranja, saj lahko prilagodite višino prvega obroka (pologa) in trajanje lizinga, če pa ob zaključku pogodbe pričakujete večji priliv sredstev, izberite finančni lizing z višjim zadnjim obrokom.

Operativni lizing

Pri operativnem lizingu vozila ne vodite v bilanci stanja kot osnovno sredstvo in zanj ne obračunavate amortizacije, v izkazu uspeha pa prikažete le stroške najemnine. Na ta način ostaja vaš potencial za najemanje kreditov pri bankah nedotaknjen! Pri operativnem lizingu z vključenimi dodatnimi storitvami  vas razbremenimo tudi skrbi, povezanih z zavarovanjem in registracijo vozila, menjavo pnevmatik ter drugimi rednimi in izrednimi vzdrževanji vozila.

ZAVAROVANJE

Celovita storitev – uredite tudi zavarovanje avtomobila.

V sodelovanju z uglednimi slovenskimi zavarovalnicami Summit Leasing Slovenija ponuja super ugodna obvezna in kasko zavarovanja! Ponudba je še posebej ugodna za mlade voznike in voznike z bonusom, nižjim od 30%. Če škode niste uveljavljali že več kot 6 let, zahtevajte individualno ponudbo, vezano na pridobljen bonus in dodali bomo do 45% popusta.

Mini paket

  • obvezno zav. vozila
  • polni kasko z 1% odbitno franšizo
  • tatvina vozila brez odb. franšize

Maksi paket

  • popolno zavarovanje vozila in potnikov
  • dodatno vključene delne kombinacije (brez odbitne franšize): škoda na parkirišču, zavarovanje stekel, ogledal, žarometov, nalet divjadi, zavarovanje voznika, nezgodno zavarovanje, nadomestno vozilo.

REGISTRACIJA

Vse na enem mestu - uredite celoten postopek izdaje ali podaljšanja veljavnosti prometnega dovoljenja pri nas!

V sodelovanju s podjetjem Interservice d.o.o., Ljubljana imamo na Flajšmanovi 3 registracijsko mesto, kjer lahko uredite vse potrebno za registracijo vozila (razen tehničnega pregleda). Upravne postopke, povezane z registracijo vozil (prijave in odjave, podaljševanja prometnega dovoljenja), in prodajo vinjet izvajamo vsak delovnik med 11.45 in 14.45.