Jeep Gladiator je lahko vaš od 71.450 EUR*

*Maloprodajna cena velja za model Jeep Gladiator 3.0 V6 Diesel 4WD 194 kW (264 KM) Upland in že vsebuje priporočeni maloprodajni popust v višini 5 %. Ob nakupu vozila z JEEP Financiranjem prejmete dodaten popust v višini 2.000 EUR, ki je že vključen v navedeno ceno, ter brezplačno Jamstvo 5 Plus (5 let ali 120.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej). Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih. Cene so informativne narave. Pridržujemo si pravico do sprememb.

100 % PICK-UP. 100 % JEEP®

Pick-up Gladiator je zasnovan v pristnem slogu znamke Jeep in z veliko možnostmi svobode, kot je v pick-upu še ni bilo. Če iščete pustolovščino, ste jo našli. Intuitivna tehnologija, vzdržljivi materiali, prefinjeni okrasni elementi in premišljeno zasnovan prostor za shranjevanje – za popolno udobje in sproščeno vožnjo.

Odkrijte več

MOTOR, KI POSTAVLJA MERILA V SEGMENTU

Jeep Gladiator poganja zmogljiv 3,0-litrski dizelski motor V6 z močjo 196 kW (264 KM) in najboljšim navorom v svojem razredu 600 Nm. Ne glede na to, ali vozite po neutrjenih poteh ali vlečete tovor po cesti, bo ta motor kos vsaki nalogi.

Odkrijte več

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

Model Gladiator lahko opremite z vrhunsko tehnologijo, kot je Uconnect™ avtoradio z 8,4-palčnim zaslonom na dotik, navigacijo GPS in glasovno upravljanje, ter z najsodobnejšimi varnostnimi sistemi, kot so sistem za opozarjanje na mrtvi kot, prilagodljiv tempomat in več kot 80 varnostnimi in zaščitnimi funkcijami.

Odkrijte več

NIVOJA OPREME

Jeep Gladiator je na voljo v nivoju opreme Upland in omejeni izdaji Launch Edition z zmogljivim dizelskim motorjem s štirikolesnim pogonom in z 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom.

Odkrijte več