Jeep Compass 4xe je lahko vaš od 41.490 EUR*

*Maloprodajna cena velja za model Jeep Compass 4xe 1.3 GSE PHEV 4xe AT6 140 kW (190 KM) Limited (modelno leto 2022) in že vsebuje priporočeni maloprodajni popust v višini 6 %. Ob nakupu vozila z JEEP Financiranjem pri Summit Leasing prejmete dodaten popust v višini 1.500 EUR, ki je že vključen v navedeno ceno, ter brezplačno Jamstvo 5 Plus (5 let ali 120.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej). Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih. Cene so informativne narave. Pridržujemo si pravico do sprememb.

DIVJA LEPOTA

Prefinjeno izpopolnjena oblika. Agilna drža, kjer se elegantne linije in čvrsta zasnova lahkotno prepletajo. Lepota novega modela Jeep Compass 4xe se kaže v vseh podrobnostih. Ohranja svoj klasično trden in močan značaj, ne da bi se odrekel slogu. Novi Jeep Compass 4xe takoj pritegne vašo pozornost. Začutite vznemirjenje trenutka, ko položite roke na volan. Sanjajte ga, vozite ga. Občutite lepoto.

ODKRIJTE VEČ

OZRITE SE V PRIHODNOST

Novi Jeep Compass 4xe s tehnologijo priključnega hibrida je opremljen z dvema motorjema z močjo 140 kW (190 KM) in 177 kW (240 KM) v kombinaciji s 6-stopenjskim samodejnim menjalnikom in štirikolesnim pogonom eAWD.

ODKRIJTE VEČ

NADZOR SE RAZVIJE V VARNOST

Zahtevne ceste, nenadne ovire, nepričakovani scenariji. Karkoli se zgodi, varnost je vedno stvar nadzora. V novem modelu Jeep Compass 4xe je vaša vožnja mirna in varna, zahvaljujoč 70 aktivnim in pasivnim varnostnim sistemom, vključno s sistemom za opozarjanje na nevarnost naleta in sistemom za opozarjanje na nenamerno spremembo voznega pasu, ki vas varujejo pred vsemi morebitnimi nevarnostmi na cesti. Kamorkoli greste. Novi infomacijsko-razvedrilni sistem pa bo poskrbel, da boste intuitivno in enostavno dostopali do vseh vsebin.

ODKRIJTE VEČ