Jeep Renegade 4xe je lahko vaš od 36.490 EUR*

*Maloprodajna cena velja za model Jeep Renegade 4xe 1.3 GSE PHEV eAWD AT 140 kW (190 KM) Limited (Modelno leto 2022) in že vsebuje priporočen priporočeni maloprodajni popust v višini 8 %. Ob nakupu vozila z JEEP Financiranjem pri Summit Leasing prejmete dodaten popust v višini 1.500 EUR, ki je že vključen v navedeno ceno, ter brezplačno Jamstvo 5 Plus (5 let ali 120.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej). Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih. Cene so informativne narave. Pridržujemo si pravico do sprememb.

Najsodobnejša hibridna izkušnja

Novi Jeep® Renegade e-Hybrid se bo premierno predstavil v vaši bližini s svojim novim hibridnim pogonskim sklopom, ki združuje moč električnega motorja s tradicionalnim motorjem na bencinski pogon in zagotavlja hibridno izkušnjo vožnje s povsem električnim načinom pri nizkih hitrostih ali v načinu jadranja.

JEEP® RENEGADE

Jeep® Renegade se poda tja, kamor drugi SUV-ji ne morejo. Sofisticirana zunanjost, široka izbira motorjev, napredni serijsko vgrajeni varnostni sistemi pri vseh nivojih opreme; vse to vam omogoča varno in mirno pot.

UGLAJENA ZUNANJOST

Eleganten videz modela Jeep® Renegade, vse od platišč do luči z LED tehnologijo, se poda tako mestnim ulicam kot gorskim prelazom.

Odkrijte več

VELIČASTNA NOTRANJOST

Jeep® Renegade, poleg tega, da nudi prostor petim potnikom s prtljago, ponuja domiselne rešitve za shranjevanje predmetov, kar da še dodatno piko na i vsem vašim odpravam.

Odkrijte več

VEDNO POVEZANI

Zahvaljujoč sistemu Uconnect™ LIVE ne boste na poti nikoli ostali brez dostopa do sodobnega načina življenja. Vaš telefon se enostavno poveže s sistemom in med vožnjo imate nad njim popoln nadzor. In to preprosto, samo z dotikom. Povezljiv je s sistemoma Apple CarPlay™ in Android Auto™.

Odkrijte več

VSE POD NADZOROM

Ne glede na to, kam se boste odpeljali dogodivščinam naproti, boste cenili 60 vgrajenih naprednih varnostnih in zaščitnih funkcij. Med drugim so na voljo sistem opozarjanja na nevarnost naleta s samodejnim zaviranjem, sistem za opozarjanje na nenamerno spremembo voznega pasu LaneSense®, prilagodljivi tempomat, sistem za pomoč pri samodejnem parkiranju ParkSense®, sistem za nadzor mrtvih kotov, sistem za zaznavanje vozil zadaj in sistem za prepoznavanje prometnih znakov s sistemom za nadzor hitrosti.

Odkrijte več