Nadomestni deli

Nadomestni deli

3 leta garancije na originalne nadomestne dele

  • 36 mesecev garancije na originalne nadomestne dele lahko pridobi le član kluba zvestobe »Moj Jeep«.
  • Garancija originalnih nadomestnih in obnovljenih originalnih nadomestnih delov velja 36 mesecev, pod pogojem, da so vgrajeni pri pooblaščeni servisni mreži. Vozilo mora biti v vmesnem obdobju redno vzdrževano v pooblaščeni servisni mreži, kot to predpisuje proizvajalec v navodilih za uporabo in vzdrževanje vozila. V nasprotnem primeru velja garancija 24 mesecev.
  • Za uveljavljanje garancije je potrebno priložiti originalen račun.
  • V garancijo ne sodijo okvare, ki so posledica normalne obrabe ali mehanskih poškodb.

Originalni nadomestni deli

Originalni nadomestni deli zagotavljajo zanesljivost in tehnološko kakovost, ki sta potrebni za brezskrbno vožnjo. Nastali so namreč na popolnoma enak način kot deli, ki se uporabljajo pri prvi vgradnji. Slednjim so povsem identični tudi glede števila preizkusov, opravljenih med izdelavo in obnavljanjem. Uporaba originalnih nadomestnih delov pripomore, da se zmogljivosti vozila sčasoma ne poslabšajo.

Eno najpomembnejših pravil za skrbno vzdrževanje vozila je torej uporaba originalnih nadomestnih delov Jeep. Prepoznali jih boste po značilni embalaži, na voljo pa so izključno pri pooblaščeni servisni mreži Jeep.

Kakovost in pravilno izbiro originalnih nadomestnih delov Jeep jamčijo vrhunski strokovnjaki, ki pri svojem delu uporabljajo najsodobnejšo opremo. Njihova uporaba pa zagotavlja hitro in učinkovito servisno storitev.

Pooblaščena servisna mreža Jeep uporablja originalne nadomestne dele in originalne obnovljene nadomestne dele Jeep.

Obnovljeni originalni nadomestni deli

Gre za originalne nadomestne dele, ki so že bili v uporabi, a so bili vrnjeni Jeepu, kjer so jih popolnoma obnovili in poskrbeli, da so po kakovosti in zanesljivosti popolnoma enaki novim originalnim nadomestnim delom.

Obnovljeni originalni nadomestni deli Jeep:

  • omogočajo lastnikom vozil Jeep, da kupijo nadomestne mehanske sklope (motor, menjalnik, itd.) po posebno ugodnih cenah;
  • prispevajo k varovanju okolja, saj se s tem povečuje število delov, odstranjenih iz vozil, ki se lahko ponovno uporabijo.