PRVO POPOLNOMA ELEKTRIČNO VOZILO JEEP®

Pripravite se na pustolovščino brez primere. Novi Jeep® Avenger bo vstopil v svet elektrifikacije z edinstveno kombinacijo sloga in zmogljivosti.

MODEL, KI NAVDUŠUJE

Pustolovščina pomeni preseganje meja, raziskovanje in iskanje sebe v popolnoma novem svetu. Prepoznavna 18-palčna lita platišča se popolnoma ujemajo z mišičasto obliko najkompaktnejšega električnega vozila Jeep, ki ga varuje 360-stopinjska zaščita karoserije. Drzni videz odraža legendarni značaj znamke Jeep: prepoznavna mreža hladilnika s sedmimi režami, streha v kontrastni črni barvi, ki poudarja njegovo samozavestno držo, ter sprednje in zadnje luči Full-LED poskrbijo, da boste model Avenger prepoznali že na prvi pogled.

OBČUTITE PRIHODNOST

Sodobna in digitalna notranjost modela Jeep Avenger se ujema s svobodo vozne izkušnje, njena odlična funkcionalnost pa s povezano izkušnjo. Ne boste verjeli, koliko predmetov lahko spravite v novi SUV: v odlagalne predale lahko shranite celotno vsebino ročne prtljage. Za vse, kar ste imeli v njej (na primer pametni telefon, ključe stanovanja, plastenko z vodo, kozmetični kovček in sončna očala), boste našli prostor v vozilu, takoj ko vstopite vanj. Za vsakdanje življenje ali izlete ob koncu tedna – za vse je na voljo pameten in urejen prostor. Tako vsako potovanje postane pustolovščina, ki jo morate doživeti. Po zaslugi toplih in udobnih sedežev v ekskluzivni rumeni in črni barvi, rumenih poudarkov na armaturni plošči ter večbarvne ambientalne osvetlitve, ki bo vaša čustva prenesla v barve, lahko sledite toku svojih potovanj.

IZKUSITE ELEKTRIFICIRANO VOŽNJO

Doživite brezskrbno in zanimivo izkušnjo. Prvo popolnoma električno vozilo Jeep bo združevalo zmogljivost in vznemirljivost vožnje v modelu Jeep s popolnoma električnim pogonom. Vozite z lahkoto: tri minute polnjenja omogočajo doseg 30 km s hitrim polnjenjem z enosmernim tokom z močjo 100 kW – napolnite vozilo za povprečno dnevno porabo kar med odmorom za kavo. Izberite najboljšo rešitev polnjenja zase: pri različici boste imeli na voljo celoten nabor rešitev polnjenja.  Ko ste utrujeni od vsakodnevnega garanja, pobegnite iz mesta in doživite svobodo brezemisijske vožnje z novim SUV-jem.

Do 400 KM 30 min 115 kW (156 KM) 100 kWh

v kombiniranem ciklu 80 % pri hitrem polnjenju z enosmernim tokom z močjo
100 kW
Električni pogon

Polnjenje baterije

550 km v mestnem ciklu
* ocenjeni doseg na elektriko po WLTP

PREMAGAJTE VSAK IZZIV

Ko iščemo vozilo, ne izberemo le tistega, ki nam je všeč, ampak tisto, ki nam je podobno. Novi model Jeep Avenger bo izstopal po svoji odločnosti in pustolovskem duhu v kompaktnih dimenzijah. Tehnologija Selec-Terrain® in sistem za nadzorovano spuščanje po strmini omogočata, da se prilagodite katerim koli vremenskim razmerah na cesti – dežju, snegu, spolzki podlagi. Z novim modelom Jeep Avenger se boste zaradi velike oddaljenosti od tal lahko spopadli tudi z ekstremnimi razmerami.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Z novim modelom Jeep Avenger bodo vaša potovanja postala še lažja, vaša vozna izkušnja pa bo postala še boljša. Kombinirani napredni sistemi za pomoč vozniku za drugo stopnjo* avtonomne vožnje vam bodo pomagali ohranjati razdaljo do vozila spredaj, hkrati pa bodo z aktivnim delovanjem na volan ohranjali vozilo na sredini voznega pasu. V notranjosti novega modela Jeep Avenger se lahko zanesete na dva 10,25-palčna digitalna zaslona: popolnoma digitalni zaslon TFT in informacijsko-razvedrilni sistem Uconnect™. Poleg tega lahko z brezžično polnilno ploščico svoj pametni telefon preprosto priklopite in napolnite. * Samo pri električni različici.

Poraba električne energije vozila Jeep Avenger s popolnoma električnim pogonom (kWh/100 km): 15,9; emisije CO2 (g/km): 0. Vrednosti so določene na podlagi kombiniranega cikla po WLTP, kot jih je izmeril proizvajalec v preizkusih pred homologacijo, in se lahko po končni homologaciji spremenijo. Vrednosti so navedene za namene primerjave. Pomembno: dejanska poraba električne energije se lahko zelo razlikuje ter je odvisna od pogojev uporabe in različnih dejavnikov, kot so: dodatna oprema, pogostost električnega polnjenja glede na število prevoženih kilometrov, temperatura okolice, način vožnje, hitrost, skupna masa, uporaba nekatere opreme (klimatska naprava, ogrevanje, radijski sprejemnik, navigacijski sistem, luči itd.), vrsta in stanje pnevmatik, razmere na cesti, zunanje podnebne razmere itd.
Doseg vozila Jeep Avenger s popolnoma električnim pogonom: 392–390 km. Vrednosti so določene na podlagi kombiniranega cikla po WLTP, kot jih je izmeril proizvajalec v preizkusih pred homologacijo, in se lahko po končni homologaciji spremenijo. 
Pomembno: dejanski doseg se lahko zelo razlikuje ter je odvisen od: dodatne opreme, pogojev uporabe vozila (način vožnje, hitrost, skupna masa itd.), uporabe nekatere opreme (klimatska naprava, ogrevanje itd.) vrste pnevmatik, razmer cesti in zunanjih podnebnih razmer.
Več konkretnih in podrobnih informacij o električnem dosegu vozila Jeep Avenger ter različnih dejavnikih, ki vplivajo nanj, bo navedenih na tem spletnem mestu, takoj ko bo vozilo homologirano in na voljo za prodajo.