Jeep Renegade 4xe je lahko vaš od 36.490 EUR*

*Maloprodajna cena velja za model Jeep Renegade 4xe 1.3 GSE PHEV eAWD AT 140 kW (190 KM) Limited (Modelno leto 2022) in že vsebuje priporočen priporočeni maloprodajni popust v višini 8 %. Ob nakupu vozila z JEEP Financiranjem pri Summit Leasing prejmete dodaten popust v višini 1.500 EUR, ki je že vključen v navedeno ceno, ter brezplačno Jamstvo 5 Plus (5 let ali 120.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej). Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih. Cene so informativne narave. Pridržujemo si pravico do sprememb.

LEGENDAREN SLOG

Legendarne in izstopajoče linije modela Jeep Renegade se več kot podajo novi tehnologiji priključnega hibrida 4xe. Inovacija v mobilnosti izhaja iz legendarnega sloga.

ODKRIJTE VEČ

SVET UDOBJA

Notranjost je bila zasnovana z mislijo na voznika in vse potnike. Vsestranski odlagalni prostori v kabini in prostoren prtljažni prostor zagotavljajo udobje za vse, pod vsemi pogoji. Različne barvne kombinacije pa vam omogočajo, da poudarite svoj edinstven slog.

ODKRIJTE VEČ

TEHNOLOGIJA NA DOSEGU ROK

Nadzorujte parametre svojega vozila, načrtujte in izberite način polnjenja. Lahko tudi najdete vam najbližjo polnilno postajo. Vse to na enem zaslonu. Informacijsko-razvedrilni sistem v priključnem hibridu Jeep Renegade 4xe združuje vse najnovejše funkcije, s katerimi lahko najbolje izkoristite hibridno mobilnost.

ODKRIJTE VEČ

VEDNO PRIPRAVLJENI NA VSE

Novi priključni hibrid Jeep Renegade 4xe vas varuje z več kot 60 varnostnimi in zaščitnimi funkcijami in sistemi, kot so: sistem za opozarjanje na nevarnost naleta, sistem za samodejno zaviranje v primeru nevarnosti, sistem za opozarjanje na nenamerno spremembo voznega pasu, sistem za nadzor mrtvih kotov, kamera za vzvratno vožnjo, sistem za samodejno bočno in vzvratno parkiranje ter še mnogo več.

ODKRIJTE VEČ

VRHUNSKA ZMOGLJIVOST

Znamka Jeep je obnovila štirikolesni pogon z združitvijo običajnega pogona 4×4 z električnim. To odraža večjo zmogljivost, popolno udobje v vožnji in hkrati manjšo porabo goriva ter nižje izpuste CO2.

ODKRIJTE VEČ