NOVI JEEP WRANGLER 4XE

NOVI JEEP WRANGLER 4XE

Novi Wrangler 4xe Rubicon

Novi Jeep Wrangler Rubicon, ki je zdaj na voljo kot priključni hibrid s štirikolesnim pogonom, ohranja lastnosti, po katerih so zasloveli njegovi predhodniki: slog in zmogljivost. Wrangler Rubicon ima nalepko nalepko 4xe na pokrovu motorja, lita platišča R17 s pnevmatikami Mud Terrain za terensko vožnjo, sprednjo kamero TrailCam in sistem za zaporo diferenciala Tru-Lok®: pravo opremo za pravo pustolovščino.

Nalepka 4xe 

Novi Jeep Wrangler 4xe Rubicon z atraktivno nalepko na pokrovu motorja poudarja ekskluzivnost sveta priključnih hibridov.

Sistem Tru-Lok®

Najnaprednejše tehnologije v novem Rubiconu omogočajo, da se na brezpotja podate z dodatno varnostjo. Z aktiviranjem preklopnega stikala na instrumentni plošči, sistem Tru-Lok® zaklene sprednji in zadnji diferencial, da enakomerno porazdeli moč med kolesi in zagotovi ustrezen oprijem med vožnjo, tudi pri nizkih hitrostih po brezpotjih.

Sprednja kamera TrailCam  

Wrangler Rubicon s štirikolesnim pogonom je opremljen z novo sprednjo kamero TrailCam. Zaslon informacijsko-razvedrilnega sistema Uconnect™ prikaže posnetke visoke ločljivosti ceste, po kateri vozite. Ta odlični pripomoček pomaga pri vožnji po brezpotjih, poleg tega pa ima TrailCam vgrajen tudi sistem za samočiščenje.

Pnevmatike za terensko vožnjo Mud Terrain 

Priključni hibrid Jeep Wrangler Rubicon s štirikolesnim pogonom je standardno opremljen s pnevmatikami Mud Terrain R17, ki zagotavljajo visoko oprijemljivost tudi na terenskih poteh.

Novi Wrangler 4xe Sahara

Različica z nivojem opreme Sahara je standardno opremljena s četrto generacijo 8,4-palčnega informacijsko-razvedrilnega sistema Uconnect™ NAV, z zvočnim sistemom Alpine® z devetimi zvočniki in 18-palčnimi dvobarvnimi litimi platišči.

Okrasni elementi 4xe

Edinstven podpis priključnih hibridov s štirikolesnim pogonom znamke Jeep nosi tudi različica z nivojem opreme Sahara. Tako logotip Jeep kot značka Jeep Wrangler Unlimited, nameščena ob strani, se ponašata z obrobo modre barve, ki označuje svet vozil 4xe.

Zvočni sistem Alpine® z devetimi zvočniki

Standardna oprema različice Sahara vključuje sistem ozvočenja Alpine® 552 W, opremljen z 12-kanalnim ojačevalnikom in devetimi zvočniki, vključno z zadnjim globokotoncem, ki v vseh vremenskih razmerah in tudi med pustološčinami na prostem, ohranja visoko kakovost zvoka.

Informacijsko-razvedrilni sistem Uconnect™ NAV

Novi Wrangler Sahara 4xe predstavlja četrto generacijo 8,4-palčnega informacijsko-razvedrilnega sistema Uconnect™ NAV z zaslonom na dotik, ki združuje funkcije Apple CarPlay® in Android Auto™. Prav tako lahko hitro in preprosto upravljate vse storitve, namenjene svetu priključnih hibridov.

18-palčna lita platišča

Bistvo novega priključnega hibrida Wrangler Sahara s štirikolesnim pogonom povzemajo edinstveno zasnovana 18-palčna lita platišča z dvobarvnimi zaključki, ki bodo plenila poglede med vožnjo po mestnih središčih.