NOVI JEEP WRANGLER 4XE

NOVI JEEP WRANGLER 4XE

Ikona sloga

Ekskluzivne oznake 4xe, obrobljene z modro barvo, nova platišča in vrhunsko izdelani dodatki poudarjajo značaj novega priključnega hibrida Wrangler s štirikolesnim pogonom.

Dobrodošli v svetu 4xe

Značaj modela Jeep Wrangler se ne spreminja, temveč razvija in vstopa v svet 4xe z edinstvenimi lastnostmi.

Polnilna vtičnica

Vtičnica za polnjenje novega priključnega hibrida Jeep Wranger 4xe se nahaja na levem boku vozila.

Logotip 4xe

Novi Wrangler s štirikolesnim pogonom nosi modro obrobljen znak 4xe, ki označuje vsa hibridna vozila znamke Jeep s štirikolesnim pogonom.

Značka Trail Rated®

Značka Trail Rated® označuje najzmogljivejša in najzanesljivejša vozila Jeep s pogonom na vsa kolesa. Tudi novi priključni hibrid Wrangler 4xe se ponaša s to prestižno oznako ob modro poudarjeni znački 4xe.

Nalepka Rubicon

Zmogljiv in odločen priključni hibrid Wrangler Rubicon 4xe je prepoznaven po modrih obrisih napisa Rubicon.

Logotip Jeep Wrangler Unlimited

Logotip Jeep Wrangler Unlimited ima prepoznavno, modro obrobljeno značko, značilno za vozila iz sveta 4xe. Nov videz, novi cilji, nova čustva.

Kljuka za vleko Rubicon

Rubicon je opremljen z novo kljuko za vleko modre barve.

Pustolovščina na prostem

Novi priključni hibrid Jeep Wrangler s štirikolesnim pogonom ohranja pustolovski duh in je pripravljen na nova doživetja na prostem.

Zložljivo vetrobransko steklo

Priključni hibrid Jeep Wrangler 4xe ohranja vse ikonične elemente modela Wranger, na primer preprosto zložljivo vetrobransko steklo. V primerjavi s prejšnjimi modeli ima manj vijakov in se lahko spusti še nižje.

Snemljiva streha in vrata

Trda, mehka streha, ali kar brez, ali ekskluzivna streha z električnim upravljanjem Sky One-Touch™. Z vsemi vrati ali brez njih. V priključnem hibridu Wrangler s štirikolesnim pogonom lahko zahvaljujoč različnim razpoložljivim konfiguracijam pristno doživite vožnjo na prostem. Edinstven sistem tečajev različnih dolžin je zasnovan tako, da olajša vsak korak odstranjevanja.

Nova platišča

Jeep Wrangler 4xe odlikujejo posebna kolesa, ki so pripravljena za prilagajanje izzivom v mestu ali na neraziskanih poteh. Rubicon je standardno 17-palčnimi litimi platišči s pnevmatikami Mud Terrain, medtem ko se Sahara ponaša s 18-palčnimi dvobarvnimi litimi platišči s z zaključki Tech Grey, za bolj eleganten in izpopolnjen videz.

Edinstven značaj modela Wrangler

Notranjost novega priključnega hibrida Jeep Wrangler je prostorna, udobna, s številnimi možnostmi oblazinjenja.

Pustolovščine v slogu

V novem priključnem hibridu Wrangler s štirikolesnim pogonom se vsako potovanje spremeni v izjemno pustolovščino. Ogrevana sprednja sedeža in volanski obroč, dodatki v satinirano sivi barvi, ergonomska instrumentna plošča, veliko prostora za noge potnikov, udobni nasloni za roke in številni odlagalni predali zagotavljajo sproščeno in lahkotno vožnjo tudi v najtežjih izzivih.

Ergonomska dovršenost

Sedeži priključnega hibrida Wrangler Sahara s štirikolesnim pogonom so zasnovani tako, da zagotavljajo udobje med vsakodnevnimi dogodivščinami. Izpopolnjeni so v vseh podrobnostih, odlikujejo jih ledvena opora in črna tkanina.

Zavidljiva eleganca

Ergonomski sedeži v peščeni barvi Heritage Tan dajejo različici Sahara eleganten in dovršen videz, kot nalašč za mestno džunglo.

Prefinjenost

Na novih usnjenih sedežih modela Wrangler Sahara izstopajo okrasni šivi v kontrastni barvi.

Uglajena drznost

Črno usnje Dark Saddle z okrasnimi temnimi šivi na sedežih novega priključnega hibrida Wrangler Sahara 4xe učinkuje drzno in neponovljivo.

Notranji ročaji 

Posebej zasnovan ročaj armaturne plošče in ročaji na stebričkih za vožnjo brez vrat so posebnost modela Wrangler in odlično povzemajo terensko naravnanost tega vozila.

Predal s ključavnico

V modelu Jeep Wrangler 4xe lahko majhne dragocenosti shranite v predal za rokavice ali v predale v osrednji konzoli z možnostjo zaklepanja – varno mesto pri vožnji z odprto streho.

Občutek prostosti

Novi priključni hibrid Jeep Wrangler s štirikolesnim pogonom je zasnovan tako, da omogoča vožnjo brez strehe. Izbirate lahko med trdo streho Freedom Top® z odstranljivimi ploščami ali mehko streho Sunrider®, ki odprta omogoča osupljive razglede.

Nosilnost

Zmogljiv, vsestranski in z velikodušno prostornino 533 litrov v konfiguraciji s 5 sedeži. Priključni hibrid Wrangler 4xe se prilagodi vašemu življenjskemu slogu in vas spremlja v mestu ali na dogodivščinah po brezpotjih.

Pralna notranjost

Notranjost novega priključnega hibrida Jeep Wrangler 4xe je v celoti pralna z odtočnimi čepi, ki omogočajo iztekanje vode.