JEEP® WRANGLER UNLIMITED

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

LEGENDA ŽIVI

Z modelom Jeep® Wrangler gresta svoboda in zabava z roko v roki. Ne le da ima obliko in zasnovo, značilni za znamko Jeep, ki avto naredita pripraven za vse vremenske razmere in za premagovanje vsakršnega terena, ampak ima tudi odstranljivo streho in vrata, kar ustvari pristno izkušnjo vožnje.

SPROSTITE SE, TO JE VSE KAR ŠTEJE

Da bi ugotovili, kaj vam ustreza, morate biti včasih drzni. In včasih je vse, kar bi si želeli; od 8,4-palčnega zaslona na dotik Uconnect® do usnjenih sedežev in obilo prostora za shranjevanje, točno tu: v modelu Jeep® Wrangler.

USTVARJEN ZA NEUSTRAŠNE

Wrangler lahko jasno pokaže na sorodstveno vez z originalnim vozilom Willys MB. Jeep® Wrangler je ustvarjen na tradicionalnih vrlinah, kot so izjemno poznavanje štirikolesnega pogona, oprijema in vodljivosti, prav zato, da lahko zagotovi terenske zmogljivosti in učinkovitost v vseh vremenskih razmerah.

NEZNANO JE VAŠA CONA UDOBJA

Pustolovščine vas pogosto zanesejo v neznano. Prav zato ima Jeep® Wrangler več kot 75 serijskih in dodatnih varnostnih ter zaščitnih funkcij, ki vam pomagajo zmanjšati tveganje ter zaščititi vas in sopotnike.
Vaša samozavest pri raziskovanju je tako lahko popolnoma brezskrbna.