JEEP® WRANGLER

JEEP® WRANGLER

ZUNANJOST

Jeep Wrangler ostaja zvest svojemu izročilu. Z legendarnimi zaobljenimi žarometi in mrežo hladilnika s sedmimi režami na sprednjem delu in rezervno pnevmatiko na zadku ter lučmi, ki dajejo videz, kot da so »pripete«. Poglejte še podrobneje in videli boste dodatke ter izboljšave, ki Wranglerja naredijo še bolj vpadljivega.

SAMOZAVEST NA ŠTIRIH KOLESIH

Wrangler je opremljen s kolesi in blatniki, ki nadgradijo vsak paket opreme. Elegantni blatniki v barvi karoserije so serijska oprema modela Sahara, pri modelu Rubicon pa so na voljo v dodatni opremi. Robustni črni blatniki so del serijske opreme tako pri modelu Sport kot pri modelu Rubicon. Obrobe blatnikov pri modelu Rubicon imajo velike odprtine za serijsko nameščene univerzalne terenske pnevmatike R33, odprtine pa omogočajo namestitev pnevmatik do velikosti R35.

ZLOŽITE GA ZA ŠALO

Še nikoli ni bilo tako preprosto imeti jasnega pogleda na pot, saj vetrobranskega stekla tudi še nikoli ni bilo tako preprosto zložiti ali vrniti v prvotni položaj – odstraniti morate le štiri vijake, medtem ko ste jih morali pri prejšnjem modelu odviti 28.

PUSTITE ZRAKU PROSTO POT

Wrangler je tako edinstven kot vi in narejen za to, da lahko v polnosti začutite izjemno moč narave. Na voljo so snemljiva vrata in zložljivo vetrobransko steklo, za doplačilo pa še trda ali mehka streha oziroma različica brez strehe, kar vam daje kup možnosti, da začnete živeti polno življenje.

NAREDITE VTIS

Na voljo so slogovno izoblikovani in učinkoviti LED žarometi, tako za sprednje luči, meglenke, parkirne in zavorne luči. Vsaka vaša avantura bo tako zasijala v najlepši luči.
Žarometi modela Wrangler se ponašajo z nezgrešljivim videzom, ki tehnologijo združuje z legendarno obliko.

POJDITE SVOJO POT V IZJEMNEM SLOGU

Model Sahara ima čist in uglajen videz, ki se počuti domače, kamor koli greste. V trenutku je prepoznaven po svojih blatnikih v barvi karoserije, aluminijastih 18” platiščih ter prepoznavnih LED žarometih.

TAKO, KOT JE MOČNO BISTVO, JE MOČNA TUDI NJEGOVA ZUNANJOST

Model Rubicon se ponaša s prepoznavno zunanjostjo, ki se sklada z njegovo izjemno zmogljivostjo. Motorni pokrov Power-Dome ima lepa namenska zračnika, prav tako pa sta zračnika na prednjih blatnikih. Obrobe blatnikov z velikimi odprtinami z lahkoto sprejmejo serijsko nameščene univerzalne 33” terenske pnevmatike. Za piko na i so tu še zaščitni drogovi, rdeči vlečni kljuki in značka Trail Rated® z rdečim poudarkom.

NOTRANJOST

Svoboda ni omejena le na zunanji svet. Pustolovščina se poudari še v notranjosti modela Jeep Wrangler, ki ponuja udobje in praktičnost. Pomembne tipke za upravljanje so na dosegu roke, mesta za shranjevanje so premišljeno razporejena, najnovejši sistem Uconnect pa vam omogoča, da ostanete povezani, kjerkoli ste.

OSTANITE POVEZANI

Ostanite povezani z vsem najpomembnejšim. Na voljo je nagrajeni sistem Uconnect® 4C NAV z 8,4-palčnim intuitivnim zaslonom na dotik, ki je združljiv s sistemoma Apple CarPlay® in Android Auto™, vključuje pa še paket SiriusXM® All Access Package, navigacijsko napravo, povezljivost prek sistema Bluetooth® in govorno ukazovanje.

SIRIUSXM GUARDIAN™

Na voljo vam je tudi sistem SiriusXM Guardian™, ki vas z Wranglerjem poveže na načine, o katerih ste lahko samo sanjali. Z mobilno napravo in aplikacijo Uconnect® dobite oddaljeni dostop do vrste funkcij, ki jih lahko upravljate, poleg tega vam je na voljo pomoč na cesti takrat, ko jo potrebujete. Omogočena pa je tudi funkcija glasovnega upravljanja.

PREDAJTE SE TRENUTKU IN NE ISKANJU PRAVE POTI

Na voljo je sistem Uconnect® 4C NAV z 8,4-palčnim zaslonom na dotik in navigacijsko napravo, ki pa vas ne zna peljati le od točke A do točke B, temveč z njo lahko poiščete bankomat, restavracije in še mnogo drugega.

DOSTOPNA TOČKA WI-FI NA POTI

Vaš Wrangler lahko postane zmogljiva dostopna točka Wi-Fi 4G, ki gre z vami na pot. Signal pokriva do 15-metrski radij, z njim se lahko poveže do osem naprav. Nič več dolgočasnih poti.

NAMESTITE SE ZA VOŽNJO SVOJEGA ŽIVLJENJA

Sedeži v modelu Wrangler so zasnovani tako, da vam dajejo udobje in izjemno oporo na vsaki poti. Na voljo so tudi ogrevana prednja sedeža in v dveh smereh ročno nastavljiva ledvena opora, kar poskrbi za ugodje na dolgih poteh, medtem ko premijska naslona za roke poskrbita, da vam bo vsaka pot ostala v spominu.

PODATKI NA ARMATURNI PLOŠČI

Na voljo je 7-palčna digitalna instrumentna plošča, ki vam omogoča spremljanje ključnih informacij, ne da bi vam to odvrnilo pogled s ceste. Spremljate lahko informacije aktivnih sistemov za varnost in varovanje, hitrost vozila, podatke navigacijske naprave in radia ter mnoge druge.

KRISTALNO ČIST ZVOK

Jeep® Wrangler lahko opremite z vrhunskim zvočnim sistemom Alpine® z 12-kanalnim ojačevalnikom z močjo 552 vatov, devetimi zvočniki in nizkotonskim zvočnikom, nameščenim v zadku. Sistem je nadgrajen s sistemom za aktivno dušenje hrupa, pri čemer mu pomaga večplastno akustično vetrobransko steklo, da odpravi neželen hrup in v potniški kabini ustvarja tišino.

SISTEM TRAIL RAIL™

Na voljo je sistem Trail Rail™, ki vam pomaga organizirati vaš prtljažnik. Sestavljen je iz dveh aluminijastih vodil na prtljažnem dnu in enega na prtljažnih vratih. Na ta vodila namestite dodatke, ki so na voljo za prilagoditve prtljažnega prostora.

SKRITO ODLAGALNO MESTO

V zadku je dvižni pokrov prtljažnega dna, kjer je prostor za shranjevanje stvari, za katere ne želite, da so vsem na očeh.

JEEP® UTILITY GRID

Navdih za Jeep® Utility Grid so bojni nahrbtniki MOLLE, ki jih uporabljajo oborožene sile po vsem svetu. Deluje kot organizator in prilagodljiv sistem za shranjevanje. Priročno lahko shranite svetilko, komplet prve pomoči ali steklenice za vodo.

ZAVAROVANA PREDAL PRED SOVOZNIKOM IN SREDINSKA KONZOLA

Tako predal pred sovoznikom kot sredinsko konzolo lahko zaklenete, kar še izboljša varnost in vam pomaga varovati stvari tudi takrat, kadar odstranite streho.

UŽIVAJTE V BLATNI ZABAVI

Modeli Wrangler so zvesti svojemu izročilu in imajo zato tudi pralno notranjost. Tako lahko po zabavnem dnevu na terenu blato in umazanijo preprosto sperete zahvaljujoč odstranljivim preprogam in talnim čepom za izpust vode.

IMPESIVNA NOTRANJOST

Notranjost Wranglerja še poudarja njegov pustolovski značaj, saj je opremljena z vrsto robustnih dodatkov, ki pomagajo temu tovarniško izdelanemu bojevniku pri samozavestnem raziskovanju po dolgem in po čez.

ODŽENE ZIMSKE TEGOBE

Radosti terenske vožnje se ne bi smele končati po koncu poletne sezone. Zato je lahko Jeep® Wrangler opremljen s pripomočki za nizke temperature, ki vam omogočajo vzpenjanje po poti, tudi kadar se temperature spuščajo.