IZSTOPAJTE Z IZBRANIM VIDEZOM

Jeep® Renegade ostaja zvest legendarnemu videzu vozil znamke Jeep®, obenem pa sledi sodobnim oblikovalskim smernicam. Med izstopajoče elemente sodijo luči z LED tehnologijo, sprednja maska ter prednji in zadnji odbijač. Zunanjost modela Renegade je tako še bolj impresivna.

IZKUSITE VOŽNJO POD MILIM NEBOM

Dovolite, da narava vstopi v vaš Jeep® Renegade skozi streho MySky. Strešni sistem, ki je za ta razred SUV-jev edinstven, s preprostim odstranjevanjem strešnih plošč, omogoča izjemen pogled.

IZSTOPAJTE V TEMI

Različica S izstopa v temi z žarometi z LED tehnologijo, ki je vključena tudi na meglenkah ter zadnjih in zavornih lučeh. Svetilnost luči je tako izboljšana za 50 odstotkov, kar omogoča boljšo vidljivost, poraba energije pa se zmanjša za 30 odstotkov. Vse to vam daje možnost, da nevarnost pred sabo opazite prej.

NOTRANJOST

VEČ KOT LE OBLIKOVANJE

Vaš avto mora biti pripravljen, kadar se odpravljate dogodivščinam naproti. Prav zato je notranjost modela Jeep® Renegade opremljena z domiselnimi mesti za shranjevanje, kakovostnimi materiali in skrbno izdelano sredinsko konzolo.

PROSTORNA NOTRANJOST

Njegova prostornost in širina, ki je najboljša v tem razredu, omogočata, da s seboj vzamete vse, kar potrebujete na poti, in to ne glede na to, kam se odpravljate. Čeprav je Renegade zvest tradiciji, je opremljen z najnovejšo tehnologijo, na primer z vhodi za USB v drugi vrsti, da bi vam pomagal kar najbolj izkoristiti vsako potovanje.

UPORABNO UDOBJE

Notranjost modela Jeep® Renegade navdihuje legendarna dediščina znamke Jeep®, saj zelo kakovostne materiale domiselno združuje s praktičnimi rešitvami. Mehka armaturna plošča se prepleta z drznimi uporabnimi elementi, denimo z ročajem na sovoznikovi strani.

KOMPAKTNA ZUNANJOST IN PAMETNA NOTRANJOST

Urbani podvigi zahtevajo sodobne odlagalne rešitve. Prav zato ima Jeep® Renegade vgrajene domiselne rešitve odlagalnih mest, ki poskrbijo, da stvari ostanejo na mestu – na primer predalček za pametni telefon v sredinski konzoli ter mrežica na konzoli, idealna za shranjevanje iPada mini.