JEEP® RENEGADE

Že za 18.990 EUR

JEEP® RENEGADE

Že za 18.990 EUR

JEEP® RENEGADE

Jeep® Renegade se poda tja, kamor drugi SUV-ji ne morejo. Sofisticirana prenovljena zunanjost, širša izbira bencinskih in na novo zasnovanih dizelskih motorjev, napredni serijsko vgrajeni varnostni sistemi pri vseh nivojih opreme; vse to vam omogoča varno in mirno pot.

UGLAJENA ZUNANJOST

Eleganten videz modela Jeep® Renegade, vse od prenovljenih platišč do luči z LED tehnologijo, se poda tako mestnim ulicam kot gorskim prelazom.

ODKRIJTE VEČ

VELIČASTNA NOTRANJOST

Jeep® Renegade, poleg tega, da nudi prostor petim potnikom s prtljago, ponuja domiselne rešitve za shranjevanje predmetov, kar da še dodatno piko na i vsem vašim odpravam.

ODKRIJTE VEČ

VEDNO POVEZANI

Zahvaljujoč sistemu Uconnect™ LIVE ne boste na poti nikoli ostali brez dostopa do sodobnega načina življenja. Vaš telefon se enostavno poveže s sistemom in med vožnjo imate nad njim popoln nadzor. In to preprosto, samo z dotikom. Povezljiv je s sistemoma Apple CarPlay™ in Android Auto™.

ODKRIJTE VEČ

VSE POD NADZOROM

Ne glede na to, kam se boste odpeljali dogodivščinam naproti, boste cenili 60 vgrajenih naprednih varnostnih in zaščitnih funkcij. Med drugimi so na voljo sistem opozarjanja na čelno trčenje s samodejnim zaviranjem, sistem za opozarjanje na nenamerno spremembo voznega pasu LaneSense®, prilagodljivi tempomat, sistem za pomoč pri samodejnem parkiranju ParkSense®, sistem za nadzor mrtvih kotov, sistem za zaznavanje vozil zadaj in novi sistem za prepoznavanje prometnih znakov s sistemom za nadzor hitrosti.

ODKRIJTE VEČ