Izrazit že po svoji naravi

Novi Jeep® Renegade e-Hybrid je sinonim za nezamenljiv dizajn, ki je ta model pripeljal v središče pozornosti. Njegove kvadratne in mišičaste oblike v kombinaciji z ostrimi linijami odražajo slog blagovne znamke Jeep®, kot je prednja maska s sedmimi režami z zaobljenimi LED žarometi ali trapezastimi okrovi koles.

Trapezasti okrov koles

Pomična streha My Sky

Barva v dveh odtenkih

Vožnja na prostem

Pripravite se na ekskluzivno izkušnjo vožnje, značilno za svet Jeep®. Renegade e-Hybrid je mogoče opremiti z veliko stekleno dvojno pomično streho, pa tudi z ekskluzivno streho My Sky, ki se ponaša z ročno odstranljivimi ploščami – za izkušnjo vožnje na prostem, ki ji ni para – ter z električnim drsnim in nagibnim načinom. Renegade e-Hybrid ponuja maksimalno svobodo vožnje na prostem, kot se od Jeepa® pričakuje.

Vozite pravega Jeepa

V notranjosti novega Jeep® Renegade e-Hybrid se slog in osebnost združujeta s prostornostjo in vsestranskostjo. Voznikova kabina izstopa s svojo prostornostjo, udobjem in najsodobnejšo tehnološko opremo in vam nudi najboljšo izkušnjo vožnje na vsaki odpravi. Zahvaljujoč zložljivemu zadnjemu sedežu 40-20-40, prilagodljivi tovorni površini in številnim odlagalnim prostorom je elegantna zasnova vozila Jeep® funkcionalna in vsestranska. Visokokakovostni in mehki materiali za sedeže in armaturno ploščo so združeni z vrhunsko opremo, kot so ogrevani sedeži in volan ali električno nastavljivi prednji sedeži.

Nadzorna plošča

Armaturna plošča novega Jeep® Renegade e-Hybrid je eleganten sklop prijetnih materialov in funkcionalnih funkcij. Ročaj za oprijem na sovoznikovi strani je zaščitni znak, obdan z elementi, mehkimi na dotik, ki pokrivajo armaturno ploščo in plošče vrat. Zasnova konzole ima dodaten prostor za shranjevanje vsakdanjih predmetov in izstopa po svoji izjemni funkcionalnosti. Na splošno je kabina prekrita z ikoničnimi stilskimi detajli, ki izražajo občutek pripadnosti znamki Jeep®.

Prostornost in udobje

Udobje v novem Jeep® Renegade e-Hybrid ustvarjajo tehnološke in oblikovne rešitve, zasnovane tako, da zagotavljajo prijetne in udobne odprave. Usnjena notranjost je opremljena s prednjimi usnjenimi sedeži z električno nastavljivimi 8 položaji, ki jih je mogoče ogrevati, kot tudi volanski obroč. Nastavljiva ledvena opora podpira ravni udobja, da zadovolji voznikove potrebe. Zahvaljujoč nastavljivemu tovornemu dnu in 40-20-40 zložljivim zadnjim sedežem prtljažnik izstopa po svojem razpoložljivem prostoru in vsestranskosti.