VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

Gladiator je opremljen z najsodobnejšo tehnologijo in vrhunskimi funkcijami, kot sta sprednja komora in brezžični snemljivi zvočnik.

INTEGRIRANA KAMERA ZA BREZPOTJA

Gladiator lahko, zahvaljujoč novim tehnologijam, dosega še nikoli videne višine. Prednja kamera na zaslonu v visoki ločljivosti prikazuje pogled na cesto, kar olajša popoln pogled in omogoči, da se izognete kakršnimkoli pastem ali oviram. Opremljena je s samočistilno funkcijo, ki ves čas zagotavlja maksimalno vidljivost. Uporabna na običajnih cestah, nepogrešljiva pri vožnji po brezpotjih.

BREZŽIČNI ZVOČNIK ALPINE

Gladiator je opremljen z brezžičnim zvočnikom Alpine za zadnjim sedežem, ki ga lahko preprosto vzamete s seboj, ko izstopite iz vozila. Njegov dizajn se ujema z nezamenljivim videzom vozila Jeep. Zvočnik, ki je odporen na vodo in prah, se polni na poti. Za 30 minut ga lahko celo potopite v vodo do 90 cm globoko. Uporabite ga lahko tudi kot polnilno postajo za polnjenje zunanjih naprav in priklop na druge brezžične zvočnike Alpine za pravi stereo zvok.

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

Gladiator prinaša najnovejšo avtomobilsko tehnologijo za najboljše doživetje vožnje. 7-palčna digitalna instrumentna plošča z TFT zaslonom s prilagodljivim vmesnikom prikazuje vse vozne parametre, medtem ko radio Uconnect™ 4. generacije prinaša vse storitve Uconnect™*, ki so na voljo v aplikaciji My Uconnect™. Tako boste lahko popolnoma uživali na poti.

 

*Nekatere storitve so trenutno na voljo le za določene trge in niso na voljo v Sloveniji.

NASLEDNJA GENERACIJA ZVOKA

Izberite pravo glasbo za vsako pustolovščino. Izbirna funkcija za zvočni sistem Alpine Premium z 9 zvočniki z zadnjim globokotoncem in 12-kanalnim ojačevalnikom z močjo 552 W. Rezultat je uravnotežen in vseobsegajoč zvok.

SISTEM VSTOPA IN ZAGONA BREZ KLJUČA

Ena od značilnosti modela Gladiator je njegova praktičnost. Sistem vstopa in zagona brez ključa omogoča upravljanje centralnega zaklepanja in vžiga motorja, brez da bi vam bilo treba ključe izvleči iz žepa.

VARNO POVEZANI

Preprosto povežite svoj pametni telefon in imejte vse, kar potrebujete, na dosegu roke, varno in ne da bi vam kaj odvrnilo pozornost s ceste.

APPLE CARPLAY

Zaradi funkcij, ki so na voljo na radiu Uconnect™, ostanite povezani s pametnim telefonom. Apple CarPlay uporabnikom iPhona z glasovnimi ukazi Siri omogoča dostop do Apple Maps, Messaging, Phone in Apple Music.

CarPlay, iPhone in Siri so blagovne znamke podjetja Apple.

ANDROID AUTO™

Android Auto™ omogoča preprost in varen dostop do glasovnih ukazov, Google Zemljevidov in Google Play Music prek radijskega zaslona na dotik Uconnect™ ali krmilnikov na volanu. S to preprosto funkcijo navigacije in prepoznavanja govora lahko dosežete svoj cilj, medtem pa ostanete osredotočeni na cesto.

Android Auto, Google Play in druge povezane blagovne znamke so znamke družbe Google Inc.

VARNOST IN ZAŠČITA

Gladiator je opremljen z vsemi najsodobnejšimi sistemi, tudi kar zadeva varnost. Sistem za prepozanavanje mrtvih kotov, prilagodljivi tempomat, sistem za opozarjanje na nevarnost naleta in samodejni vklop in izklop dolgih luči pa je na voljo kot dodatna oprema.

NAJVEČJA MOČ

Menjalnik, razdelilnik štirikolesnega pogona in rezervoar za gorivo in sečnino modela Jeep Gladiator so zaščiteni.

AKTIVNA IN PASIVNA VARNOST

Gladiator razpolaga z več kot 65 aktivnimi in pasivnimi varnostnimi sistemi, ki skrbijo za varnost voznika in sopotnikov.

SAMODEJNI VKLOP IN IZKLOP DOLGIH LUČI

Gladiator je standardno opremljen s svetlobnim senzorjem, ki samodejno vklopi žaromete. Po želji je lahko opremljen tudi s samodejnim vklopom in izklopom dolgih luči  ̶  pametno tehnologijo, ki zazna spremembe v svetlobi okolice in uravna intenzivnost svetlobe, tako da imate vedno najboljši pogled.

SISTEM ZA PREPOZNAVANJE PREČNEGA PROMETA IN SISTEM ZA OPOZARJANJE NA NEVARNOST NALETA

Kot dodatna oprema je na voljo sistem za prepoznavanje prečnega prometa pri vzvratni vožnji, ki nadzira mrtve kote in vas opozori ter aktivno preprečuje trčenje. Poleg tega sistem za opozarjanje na nevarnost naleta voznika opozarja z vizualnimi in zvočnimi opozorili, ko se prehitro približa oviri ali drugemu vozilu.

PRILAGODLJIVI TEMPOMAT

Nastavite hitrost svojega modela Gladiator in jo ohranjajte celo pot. Pametni prilagodljivi tempomat zazna vozila pred vami in prilagaja hitrost, ne da bi vam bilo treba pri tem kakorkoli posredovati.

ENOSTAVNO PARKIRANJE

Sistemi za pomoč pri parkiranju omogočajo preprosto in varno parkiranje. S sprednjimi in zadnjimi parkirnimi senzorji ter sprednjimi in zadnjimi kamerami je Gladiator okreten tudi takrat, ko je treba parkirati.

KAMERA ZA VZVRATNO VOŽNJO PARKVIEW®

Premikajte se vzvratno enako samozavestno, kot bi vozili po cesti. Kamera za vzvratno vožnjo Parkview® prikaže sliko visoke ločljivosti na zaslonu na dotik radia Uconnect™, zahvaljujoč njenim dinamičnim mrežnim črtam pa tudi najzahtevnejši manevri postanejo enostavni.

SISTEM ZA PREPOZNAVANJE PREČNEGA PROMETA VZVRATNI VOŽNJI IN ZADNJI SENZORJI ZA PARKIRANJE

Ko je vključena vzvratna prestava, senzorji samodejno zaznajo vozila in predmete, ki ovirajo vašo pot. Sistem za prepoznavanje prečnega prometa vas opozori na ovire v mrtvem kotu na zadnjem delu vozila pri vzvratni vožnji.

SISTEM ZA PREPOZNAVANJE MRTVIH KOTOV

Ohranite vse pod nadzorom tudi sredi prometne gneče. Sistem za prepoznavanje mrtvih kotov vas z opozorilno lučko na stranskih ogledalih in zvočnim signalom opozori na oviro, ki se lahko nahaja v stranskem ali zadnjem mrtvem kotu.