VZNEMIRLJIVA ZMOGLJIVOST

Gladiator ima 3,0-litrski V6 turbo dizelski motor, ki zmore do 194 kW (264 KM) in 600 Nm navora, ter 8-stopenjski samodejni menjalnik.

ČISTA MOČ JEEP

Gladiator združuje moč vozil Jeep z vsestranskostjo pick-upa.

3,0-LITRSKI V6 MULTIJET 194 KW (264 KM) EURO 6D-FINAL

3-litrski turbodizelski motor V6 zmore do 194 kW (264 KM) in 600 Nm navora. Ima dovršen motor Euro 6D-Final V6, ki zagotavlja zmogljivost, moč in prilagodljivost. Standardno je opremljen z motorjem s tehnologijo Stop-Start (ESS) in 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom, ki deluje s sistemom 4×4 Selec-Trac® v načinu full-time v nižjih prestavah.

8-STOPENJSKI SAMODEJNI MENJALNIK

Motor modela Gladiator odlično deluje z 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom, ki zagotavlja zmogljivost, skrajšan čas prestavljanja in največjo učinkovitost za zmanjšanje porabe goriva. Najsodobnejša programska oprema takoj prilagodi zmogljivost voznim pogojem in slogu, kar pomeni, da se lahko Gladiator vedno premika gladko in v celoti izkoristi svoj največji navor motorja

POPOLN ZA VOŽNJO PO BREZPOTJIH

Legendarne zmogljivosti štirikolesnega pogona Jeep prinašajo dovršen vlečni sistem Selec-Trac® v načinu full-time 4×4 z razdelilnikom z nizko hitrostjo, osi tretje generacije Dana 44, zaščito podvozja, diferencial z omejenim zdrsom zadnje osi Trac-Lok® in pnevmatike za vožnjo po brezpotjih. Novi pick-up znamke Jeep se ponaša tudi z neverjetnimi vstopnimi, prehodnimi in izstopnimi koti.

VLEČNA ZMOGLJIVOST

Gladiator izstopa s prepričljivo vlečno zmogljivostjo: do 2.722 kg.