PICK-UP V SLOGU ZNAMKE JEEP

Izoblikovane linije, trpežen videz in detajli, značilni za vozila Jeep. Gladiator izstopa s svojim prepoznavnim slogom in s praktičnim tovornim prostorom.

ODPRTA STREHA

Začutite svobodo z odprto streho, ki jo lahko doživite pri vožnji z modelom Gladiator. Streho je mogoče odstraniti, vetrobransko steklo popolnoma spustiti, vrata pa so enostavno snemljiva*.

 

*Ni primerno za vožnjo po cestah, odprtih za promet.

VELIKA NOSILNOST

Tovorni prostor pick-upa Gladiator meri 1.531 mm v dolžino in do 1.442 mm v širino. Nosilnost je 613 kg, na voljo so različne prilagodljive rešitve, ki jih ponuja Gladiator, da zagotovi udobje in možnost prevoza tovora za vsakodnevne dejavnosti in prosti čas.

NALOŽITE, KAR ŽELITE

Zaradi tovornega prostora Gladiator izstopa s svojo nosilnostjo in vsestranskostjo, kar omogoča preprosto nalaganje tudi obsežnejšega tovora. Tovorni prostor je zaščiten s posebnim  premazom

ZAŠČITA TOVORNEGA PROSTORA

Jeklen tovorni prostor je zaščiten s plastjo posebnega premaza. Pokrov tovornega prostora pa zagotavlja še dodatno zaščito.

VELIKA PRILAGODLJIVOST

Zahvaljujoč sistemu Trail Rail™ lahko tovorni prostor preprosto organizirate in preuredite. Omogoča nastavljiv sistem pritrditve in skrit tovorni prostor za shranjevanje pod zadnjim predelkom, ki ga je mogoče zakleniti.

EKSKLUZIVNA VSEBINA

Gladiator je opremljen z zunanjo LED osvetlitvijo karoserije in s privezi za tovor, ki se nahajajo v vsakem kotu prtljažnega prostora. Na voljo je tudi Cargo Management Group, ki na tovorni prostor pick-upa doda 400 W pretvornik in vremensko odporno električno vtičnico 230 V AC.

EKSKLUZIVNA LITA PLATIŠČA

Jeep Gladiator Upland in Jeep Gladiator Launch Edition z 18-palčnimi litimi platišči izstopata po moči in edinstveni geometrijski zasnovi.

GLOBOK OBČUTEK PRIPADNOSTI

Gladiator spominja na značilnosti modela Wrangler ter jim dodaja praktičnost in obliko zadka pick-upa. Ikonski dizajn opredeljujejo maska s sedmimi režami, nameščena pred krožnimi žarometi in izbočenimi blatniki. Novi Jeep Gladiator ne more ostati neopažen.

SLOG, UPORABNOST IN PROSTOR

Notranjost modela Gladiator odlikujeta velika prostornost in neverjetna pozornost do detajlov. Z modularno streho lahko uživate v pristni izkušnji vožnje na prostem.

SREDIŠČE ZA UPRAVLJANJE

Notranjost je zasnovana z mislijo na udobje, hkrati pa ohranja pristen in prepoznaven slog vozil Jeep. Usnjena notranjost in kontrastna armaturna plošča z okrasnimi šivi prinaša slog višje ravni. Ogrevani prednji sedeži in krmiljenje dodajo dodaten pridih udobja, dvopodročna samodejna klimatska naprava pa omogoča nastavitev dveh različnih temperatur v prednjem prostoru za potnike.

DODATEN PROSTOR

Novi pick-up Jeep Gladiator odlikujeta prostorna, izredno bivalna in modularna notranjost.

PROSTOR ZA NOGE

Novi Jeep Gladiator ponuja najobsežnejši prostor za noge v vozilu tega razreda (do 966 mm) in potnikom zagotavlja udobno vožnjo.

VARNO SHRANJEVANJE

Pod zadnjim sedežem in za naslonom sedeža so prostorni in skriti predelki za shranjevanje.

ZLOŽLJIVI ZADNJI SEDEŽI

Izkoristite maksimalno modularnost z zložljivimi zadnjimi sedeži 60:40. Na Gladiatorja lahko naložite vse, zmogel bo.

PRALNA NOTRANJOST

Notranjost modela Gladiator je trpežna in pralna, opremljena z odtočnimi čepi za odtekanje tekočin.

USTVARJEN, DA JE KOS VSEMU

Na modelu Gladiator so bile oblikovane vse podrobnosti, ki zagotavljajo največjo moč med vsako pustolovščino.

SISTEM START&STOP

Sistem Start&Stop je zaščiten z vodoodpornim varovalom, tako lahko vozilo z lahkoto zaženete tudi v dežju in na prostem.

GUMIJASTA ZAŠČITA

Zaščiten, a popolnoma viden. Radijski zaslon Uconnect™ ima zaščitni gumijasti pokrov, zaradi česar je popolnoma vodoodporen.

MEDIJSKO SREDIŠČE

Na konzoli sta dva USB vhoda (tipa A in tipa C) ter tretji na osrednjem naslonu za roke.

NAJVEČJE UDOBJE

Gladiator je zasnovan za vsakodnevne vožnje in pustolovščine in tudi na razgibanem terenu omogoča udobno in praktično vožnjo.