EKSKLUZIVNO UDOBJE

Notranjost modela Jeep Compass je zasnovana tako, da vam omogoča več prostora za vsakdanje življenje, združuje udobje, tehnologijo in elegantno obliko.

ELEGANTNA ARMATURNA PLOŠČA

Inteligentni informacijsko-razvedrilni sistem Uconnect™ v vozilu Jeep izstopa iz armaturne plošče z 10,1-palčnim zaslonom, ki je kar za 30 odstotkov večji od prejšnje generacije radijskih sprejemnikov Uconnect™.

Večji instrumentni zaslon za voznika

Compass je prvi športni terenec znamke Jeep, ki je lahko opremljen z 10,25-palčnim digitalnim instrumentnim zaslonom HD z aktivno površino 244 mm x 91 mm.

PREFINJEN VOLANSKI OBROČ

Z izboljšanim videzom in občutkom lažje vodljivosti vam Jeep Compass zagotavlja maksimalen nadzor zmogljivosti, bolj gladko upravljanje ter prefinjen slog z oblazinjenjem v črnem eko usnju.

Prestižni zaključki

Armaturna plošča Jeep Compassa izstopa s svojimi odločnimi linijami in vrhunskimi materiali. Odlično oblikovani zračniki in oblazinjenje v eko usnju (vinil), standardno na voljo za model Limited, ustvarjajo popolno kombinacijo elegance in značaja.

PROSTOR ZA VSAKODNEVNE POTREBE

Jeep Compass z odlično zasnovano notranjostjo omogoča prostor za vsakodnevne potrebe. Odlagalni prostori za shranjevanje so prostorni in nudijo kar 7,2 litra prostora. Tudi prtljažnik ponuja veliko prostora in izbiro med različnimi organizacijskimi rešitvami, da boste vedno imeli prostor za to, kar potrebujete.

VELIKO PROSTORA ZA ODLAGANJE PREDMETOV

Jeep Compass zagotavlja več prostora v vseh pomenih besede. Prostorna notranjost je opremljena z odlagalnimi prostori za shranjevanje za prestavno ročico, v osrednjem predelu in pod naslonom za roko. Pri tem kompaktnem terencu prostor za shranjevanje predmetov znaša kar 7,2 litra.

Popolna vsestranskost

Notranjost popolnoma novega modela Jeep Compass je še bolj prostorna in raznolika. Zložljivi sedeži deljeni v razmerju 40:20:40 omogočajo največji razpoložljiv tovorni prostor, pri tem pa lahko izbirate med različnimi konfiguracijami, s katerimi boste kos vsakdanjim izzivom.

*Na voljo kot dodatna oprema pri nivoju opreme Limited in 80th Anniversary, standardno pri nivoju opreme S.

Več prostora za več sloga

Notranjost prinaša novo dimenzijo udobja. Ergonomski sedeži s funkcijo spomina pri nivoju opreme S zagotavljajo optimalen položaj med vožnjo. Izbirate lahko med originalnimi podrobnostmi znamke Jeep za sedeže in armaturno ploščo, kot so tkanina, eko usnje (vinil) ali usnje.

OBLOGE VRAT

Obloge vrat modela Jeep Compas so lahko oblazinjene v ekskluzivnem eko usnju (vinil), ki dvigne celoten videz na višjo raven in poudari kakovost notranjosti.

PRESTIŽNA OBLIKA IKONE

Jeep Compass se razvija, vendar ostaja zvest svojemu značilnemu slogu. Model ima atraktiven sprednji del, izstopajoče žaromete in drzna platišča.

ATRAKTIVEN SPREDNJI DEL

Model Jeep Compass je zahvaljujoč svoji prepoznavni maski videti eleganten in ambiciozen. Odlikuje ga drzna in sodobna oblika sprednjega dela vozila, ki daje močnejši in čvrstejši videz kompaktnega športnega terenca.

ZNAČILNA MASKA S SEDMIMI REŽAMI

Legendarna sprednja maska s sedmimi režami je postavljena v osrednji del modela Jeep Compass. Ikonična maska s sedmimi režami in z edinstvenimi črnimi podrobnostmi predstavlja popoln videz.

Prtljažna vrata z električnim prostoročnim odpiranjem

Električno prostoročno odpiranje prtljažnih vrat omogoča prostoročno odpiranje in zapiranje prtljažnih vrat. Za upravljanje je ob varovalnih senzorjih potreben le preprost zamah noge pod zadnjim odbijačem. In s sistemom za vstop in zagon brez ključa Keyless Enter-N-Go vam ni treba skrbeti, kako boste ključe izvlekli iz žepa – ti morajo biti le v bližini prtljažnih vrat.

*Ni združljivo z vlečno kljuko.