7-PALČNI ZASLON TFT

Nadzorujte vse parametre vaše vožnje, vključno s stanjem napolnjenosti baterije in možnostmi polnjenja. 7-palčni digitalni zaslon instrumente plošče združuje vse pomembne funkcije, da kar najbolje izkoristite tehnologijo priključnega hibrida 4xe. Zahvaljujoč ukaznim tipkam na volanskem obroču, lahko preprosto prilagodite želene informacije na zaslonu, ne da bi pri tem odvrnili pogled s ceste.

UCONNECT™ NAV Z 8,4-PALČNIM ZASLONOM

Novi priključni hibrid Jeep Renegade 4xe predstavlja četrto generacijo informacijsko-razvedrilnega sistema Uconnect™ NAV z 8,4-palčnim zaslonom na dotik visoke resolucije. Zahvaljujoč ukaznim tipkam na volanskem obroču, so vsi ukazi na dosegu rok. Lahko pa jih aktivirate tudi glasovno. Tako boste vedno ostali osredotočeni na varno vožnjo, ne da bi umaknili roke z volana.

E-COASTING

Napolnite baterijo kar med vožnjo. Zahvaljujoč inovativnemu sistemu, ki uporablja negativen navor, ustvarjen med zaviranjem.

MY ASSISTANT

Sprostite se, saj imate dostop do osebnega asistenta, ko ga najbolj potrebujete. V primeru nesreče ali nepredvidene situacije, lahko pokličete na pomoč neposredno iz vozila, s preprostim pritiskom na tipko ali prek mobilne aplikacije Jeep®. Klic se bo samodejno povezal s klicnim centrom v sili (24/7). Klici, opravljeni neposredno iz vozila, bodo klicnemu centru samodejno sporočili lokacijo vozila. V primeru izrednih razmer na cesti, pa se lahko z operaterjem tudi pogovorite. Če imate težave s pogonskim sklopom, gorivom ali zavorami, bo vozilo samodejno poslalo glasovni klic z vnaprej določeno vsebino, lokacijo in VIN identifikacijsko številko vozila.

MY REMOTE

Zahvaljujoč aplikaciji My Remote lahko vedno in povsod spremljate svoje vozilo. Z njim lahko komunicirate tudi na daljavo, kadarkoli želite. Tako lahko načrtujete naslednje polnjenje in s sistemom easyWallbox nadzirate porabo električne energije. Poleg tega pa lahko odklepate in zaklepate vrata vozila, prižigate in ugašate luči ter preverite lokacijo vašega vozila kar na mobilni napravi.

*Storitev trenutno še ni na voljo za slovenski trg.

MY CAR

Aplikacija My Car omogoča, da prejemate posodobljene informacije o svojem vozilu, v realnem času. Nadzirajte nivo baterije, goriva, tlaka v pnevmatikah, števca kilometrov in nivoja olja. Vse posodobljeno, glede na vašo zadnjo pot. Vse, kar morate storiti, da dostopate do teh informacij je, da se prijavite v sistem My Uconnect.

*Storitev trenutno še ni na voljo za slovenski trg.

MY NAVIGATION

Svoj cilj lahko sedaj dosežete še enostavneje. Določite cilj v svojem pametnem telefonu in ga pošljite neposredno v navigacijski sistem vozila. To lahko preprosto storite s funkcijo Send&Go. Aplikacija My navigation vas bo vodila do izbrane destinacije, vas opozorila na spremembe vremena, na morebitne stacionarne radarje in vam podajala informacije o prometu na poti. Aplikacija prav tako vključuje vse potrebne funkcije, da lahko tehnologija Jeep 4xe najde najbližjo polnilno postajo. Prav tako pa vam funkcija Dynamic Range Mapping omogoča, da preverite, koliko kilometrov lahko z vašim hibridom še prevozite, glede na trenutno porabo energije, slog vožnje, vreme in morebitne prometne zastoje.

*Storitev trenutno še ni na voljo za slovenski trg.

MY ALERT

Spremljajte svoje vozilo, tudi kadar niste ob njem. Aplikacija My Alert zazna morebitni poskus kraje in vas o tem takoj obvesti. Nato lahko pokličete klicni center in zaprosite za pomoč prek mobilne aplikacije Jeep®. Po opravljenem policijskem zapisniku bodo aktivirane dodatne varnostne funkcije, vključno s sledenjem vozila.

APPLE CARPLAY

Bodite povezani s svojim iPhonom prek 8,4-palčnega zaslona na dotik Uconnect™. Apple CarPlay vam omogoča dostop do telefona ter aplikacij Apple Maps, iMessages in Apple Music z glasovnim upravljanjem asistence Siri.

ANDROID AUTO™

Android Auto™ vam omogoča preprosto povezovanje  ̶  prostoročno glasovno upravljanje in upravljanje prek zaslona na dotik Uconnect™ ali ukaznih tipk na volanu do aplikacij Google maps in Google Play Music™. S pomočjo enostavne navigacije in glasovnega upravljanja lahko pripeljete na cilj, ne da bi umaknili pogled s ceste.

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOV

Upoštevajte omejitve hitrosti. Sistem za prepoznavanje prometnih znakov (TSR) lahko bere prometne znake in voznika opozori na prehitro vožnjo, spremembo omejitve hitrosti ali druge omejitve.

SISTEM ZA NADZOR HITROSTI

Sistem za nadzor hitrosti (ISA) je neposredno povezan s sistemom prepoznavanja prometnih znakov (TSR) in omogoča enostavno ter hitro nastavitev potovalne hitrosti z ukaznimi tipkami na volanskem obroču.

SISTEM ZA NADZOR MRTVIH KOTOV IN ZAZNAVANJE PREČNEGA PROMETA

Ta varnostna sistema nenehno spremljata prostor med vami in drugimi vozili. Ko drugo vozilo zapelje v vaš stranski ali zadnji mrtvi kot, vas na to opozorita osvetljena ikona na stranskem ogledalu in zvočni signal.

SISTEM SAMODEJNEGA ZAVIRANJA V PRIMERU NEVARNOSTI (EMERGENCY BRAKING)

Sistem samodejnega zaviranja prepozna in pravočasno napove ovire, tudi med vožnjo po avtocesti. Sprednja kamera z vgrajenim radarjem natančno spremlja stanje na cesti in opozori na morebitno nevarnost.

SISTEM ZA OPOZARJANJE NA NENAMERNO SPREMEMBO VOZNEGA PASU (RAZLIČICA PLUS)

Položaj vozila na voznem pasu spremljajo napredni senzorji in kamera ter s posebnim vidnim sporočilom opozorijo, če se vozilo nenamerno približa črtam, ki označujejo rob voznega pasu. Ob nenamerni spremembi voznega pasu sistem prek elektronskega servokrmiljenja tudi zvočno opozori voznika, naj zapelje nazaj na vozni pas.

SISTEM ZA ZAZNAVANJE UTRUJENOSTI VOZNIKA

Ekskluzivni sistem, vgrajen v vozila Jeep 4xe, zaznava stopnjo utrujenosti voznika. Vozniku pošlje posebno besedilno sporočilo, in mu predlaga počitek, kadar je to potrebno. Poleg tega se na zaslonu TFT prikaže posebna opozorilna ikona, ki z zaslona izgine le, ko voznik ustavi in počiva.

SISTEM OPOZARJANJA NA NEVARNOST NALETA (RAZLIČICA PLUS)

Priključni hibrid Jeep Renegade 4xe z radarskimi in video senzorji zaznava, če se vozilo prehitro približuje drugemu vozilu ali oviri pred njim. Sistem opozori in pomaga vozniku, da se uspešno izogne nesreči.

KAMERA ZA VZVRATNO VOŽNJO Z DINAMIČNIMI ČRTAMI

Kamera za vzvratno vožnjo ParkView zagotavlja popolno vidljivost pri vzvratni vožnji in z dinamičnimi črtami na 8,4-palčnem zaslonu na dotik pomaga pri premikanju in usmerjanju vozila.