PREPROSTO POLNJENJE

Novi priključni hibrid Jeep 4xe je serijsko na voljo s kablom za polnjenje, ki vam omogoča preprosto polnjenje baterije 11,4 kWh doma v običajni stenski vtičnici. Še hitrejše polnjenje pa lahko dosežete na učinkoviti lastni polnilnici easyWallbox ali naprednejšem modelu Connected Wallbox, ki omogoča polnjenje v manj kot dveh urah (do 7,4­ kW) in je na voljo kot opcija. Sistem samodejno prilagaja kapaciteto polnjenja, da se izogne morebitnim izpadom elektrike.

STOPITE IZ POVPREČJA

Legendarna mreža hladilnika s sedmimi režami je prepoznaven znak znamke Jeep. Novi priključni hibrid Jeep Renegade 4xe pa se lahko pohvali še z ekskluzivno značko 4xe. Izberite svoj slog in stopite iz povprečja.

NOVA ZNAČKA 4XE

Prihodnost mobilnosti znamke Jeep označuje značka 4xe, ki se nahaja na zadnjem delu vozila Renegade s tehnologijo priključnega hibrida.

NOVI LED ŽAROMETI

Čeprav imajo standardni halogenski žarometi dolgo življenjsko dobo in projicirajo belo svetlobo, lahko vidljivost izboljšate tudi za 50 %. S tem bo tudi vaša vožnja varnejša. Novi LED žarometi prihranijo energijo in zmanjšajo stroške vzdrževanja tudi za tretjino.

NAJ VAS OPAZIJO

Izberite platišča, ki najbolje ustrezajo vašemu slogu vožnje.

IZBERITE SVOJ HIBRIDNI NAČIN

Glede na vaš slog vožnje lahko izbirate med tremi različnimi načini vožnje. Novi priključni hibrid Jeep Renegade 4xe prilagodi krmiljenje tako, da optimizira moč in učinkovitost.

UDOBJE S POSLANSTVOM

Notranjost je zasnovana tako, da zagotavlja prostornost in udobje, ki ustreza vsakemu potovanju, od vsakodnevnih krajših poti, do daljšega popotovanja. Izrazite linije armaturne plošče, ergonomija volanskega obroča, priročne in prostorne odlagalne površine so združene v funkcionalni in privlačni notranjosti. Različne kombinacije omogočajo, da notranjost popolnoma prilagodite svojemu slogu.

DOŽIVITE POTOVANJE DRUGAČE

Sedite za volan priključnega hibrida Jeep Renegade 4xe. Navdušeni boste nad novo armaturno ploščo in informacijsko-razvedrilnim sistemom, ki je odlična podpora vozniku.

ERGONOMIČNO RAZKOŠJE

Oblazinjenje doda vozilu pravi značaj. Privlačna kombinacija materialov, šivov in barv še dodatno poudari slog vašega vozila.