Jeep Compass 4xe

Jeep Compass 4xe

7-PALČNI ZASLON TFT

Nadzorujte svojo vožnjo. Novi 7-palčni digitalni zaslon instrumentne plošče združuje vse pomembne funkcije, vključno s prikazom napolnjenosti baterije ter možnostmi polnjenja, da kar najbolje izkoristite tehnologijo priključnega hibrida 4xe. Zahvaljujoč ukaznim tipkam na volanskem obroču, lahko preprosto prilagodite želene informacije na zaslonu, ne da bi pri tem odvrnili pogled s ceste.

UCONNECT™ NAV Z 8,4-PALČNIM ZASLONOM

Novi priključni hibrid Jeep Compass 4xe predstavlja četrto generacijo informacijsko-razvedrilnega sistema Uconnect™ NAV z 8,4-palčnim zaslonom na dotik visoke resolucije. Zahvaljujoč ukaznim tipkam na volanskem obroču, so vsi ukazi na dosegu rok. Lahko pa jih aktivirate tudi glasovno. Tako boste vedno ostali osredotočeni na varno vožnjo, ne da bi umaknili roke z volana.

E-COASTING

Napolnite baterijo kar med vožnjo. Zahvaljujoč inovativnemu sistemu, ki uporablja negativen navor, ustvarjen med zaviranjem.

MY ASSISTANT

Sprostite se, saj imate dostop do osebnega asistenta, ko ga najbolj potrebujete. V primeru nesreče ali nepredvidene situacije, lahko pokličete na pomoč neposredno iz vozila, s preprostim pritiskom na tipko ali prek mobilne aplikacije My Uconnect. Klic se bo samodejno povezal s klicnim centrom v sili (24/7). Klici, opravljeni neposredno iz vozila, bodo klicnemu centru samodejno sporočili lokacijo vozila. V primeru izrednih razmer na cesti, pa se lahko z operaterjem tudi pogovorite. Če imate težave s pogonskim sklopom, gorivom ali zavorami, bo vozilo samodejno poslalo glasovni klic z vnaprej določeno vsebino, lokacijo in VIN identifikacijsko številko vozila.

*Storitev trenutno še ni na voljo za slovenski trg.

MY REMOTE

Zahvaljujoč aplikaciji My Remote lahko vedno in povsod spremljate svoje vozilo. Z njim lahko komunicirate tudi na daljavo, kadarkoli želite. Tako lahko načrtujete naslednje polnjenje in s sistemom easyWallbox nadzirate porabo električne energije. Poleg tega pa lahko odklepate in zaklepate vrata vozila, prižigate in ugašate luči ter preverite lokacijo vašega vozila kar na mobilni napravi.

*Storitev trenutno še ni na voljo za slovenski trg.

MY CAR

Aplikacija My Car omogoča, da prejemate posodobljene informacije o svojem vozilu, v realnem času. Nadzirajte nivo baterije, goriva, tlaka v pnevmatikah, števca kilometrov in nivoja olja. Vse posodobljeno, glede na vašo zadnjo pot. Vse, kar morate storiti, da dostopate do teh informacij je, da se prijavite v aplikacijo My Uconnect.

*Storitev trenutno še ni na voljo za slovenski trg.

MY NAVIGATION

Svoj cilj lahko sedaj dosežete še enostavneje. Določite cilj v svojem pametnem telefonu in ga pošljite neposredno v navigacijski sistem vozila. To lahko preprosto storite s funkcijo Send&Go. Aplikacija My navigation vas bo vodila do izbrane destinacije, vas opozorila na spremembe vremena, na morebitne stacionarne radarje in vam podajala informacije o prometu na poti. Aplikacija prav tako vključuje vse potrebne funkcije, da lahko tehnologija Jeep 4xe najde najbližjo polnilno postajo. Prav tako pa vam funkcija Dynamic Range Mapping omogoča, da preverite, koliko kilometrov lahko z vašim hibridom še prevozite, glede na trenutno porabo energije, slog vožnje, vreme in morebitne prometne zastoje.

*Storitev trenutno še ni na voljo za slovenski trg.

MY THEFT ASSISTANCE

Spremljajte svoje vozilo, tudi kadar niste ob njem. Aplikacija My Theft Assistance zazna morebitni poskus kraje in vas o tem takoj obvesti. Nato lahko pokličete klicni center in zaprosite za pomoč prek mobilne aplikacije My Uconnect. Po opravljenem policijskem zapisniku bodo aktivirane dodatne varnostne funkcije, vključno s sledenjem vozila.

*Storitev trenutno še ni na voljo za slovenski trg.

ANDROID AUTO™

Android Auto™ vam omogoča preprosto povezovanje  ̶  prostoročno glasovno upravljanje in upravljanje prek zaslona na dotik Uconnect™ ali ukaznih tipk na volanu do aplikacij Google maps in Google Play Music™. S pomočjo enostavne navigacije in glasovnega upravljanja lahko pripeljete na cilj, ne da bi umaknili pogled s ceste.

APPLE CARPLAY

Bodite povezani s svojim iPhonom prek 8,4-palčnega zaslona na dotik Uconnect™. Apple CarPlay vam omogoča dostop do telefona ter aplikacij Apple Maps, iMessages in Apple Music z glasovnim upravljanjem asistence Siri.

SISTEM ZA OPOZARJANJE NA NENAMERNO SPREMEMBO VOZNEGA PASU (RAZLIČICA PLUS)

Položaj vozila na voznem pasu spremljajo napredna tipala in kamera ter s posebnim vidnim sporočilom opozorijo, če se vozilo nenamerno približa črtam, ki označujejo rob voznega pasu. Ob nenamerni spremembi voznega pasu sistem prek elektronskega servokrmiljenja tudi zvočno opozori voznika, naj zapelje nazaj na vozni pas.

SISTEM ZA ZAZNAVANJE PREČNEGA PROMETA

Ta sistem vozniku pomaga v primeru slabše vidljivosti, na primer pri speljevanju s parkirnega mesta.  Sistem se samodejno aktivira ob prestavitvi v vzvratno prestavo in voznika z zvočnim opozorilom ter osvetlitvijo ikone na stranskem ogledalu opozori na morebitno oviro in prepreči trčenje. Sistem je popolnoma usklajen s samodejnim sistemom za pomoč pri parkiranju.

SAMODEJNI ŽAROMETI

Samodejni žarometi osvetljujejo cesto in omogočajo izvrstno vidljivost tudi v najbolj trdi temi. Ob izbrani nastavitvi se lahko luči samodejno vklopijo in izklopijo, odvisno od zunanjih pogojev.

PRILAGODLJIV TEMPOMAT (ACC)

Prilagodljiv tempomat omogoča nastavitev potovalne hitrosti, hkrati pa ohranja varnostno razdaljo do spredaj vozečega vozila. Sistem lahko v primeru izrednih razmer aktivira samodejno zaviranje brez voznikovega posredovanja.

KAMERA ZA VZVRATNO VOŽNJO Z DINAMIČNIMI ČRTAMI

Kamera za vzvratno vožnjo ParkView zagotavlja popolno vidljivost pri vzvratni vožnji in z dinamičnimi črtami na 8,4-palčnem zaslonu na dotik pomaga pri premikanju in usmerjanju vozila.

SISTEM OPOZARJANJA NA NEVARNOST NALETA (RAZLIČICA PLUS)

Priključni hibrid Jeep Compass 4xe z radarskimi in video tipali zaznava, če se vozilo prehitro približuje drugemu vozilu ali oviri pred njim. Sistem opozori in pomaga vozniku, da se uspešno izogne nesreči.