Jeep Compass 4xe

Jeep Compass 4xe

PREPROSTO POLNJENJE

Novi priključni hibrid Jeep 4xe je serijsko na voljo s kablom za polnjenje, ki vam omogoča preprosto polnjenje baterije 11,4 kWh doma v običajni stenski vtičnici. Še hitrejše polnjenje pa lahko dosežete na učinkoviti lastni polnilnici easyWallbox ali naprednejšem modelu Connected Wallbox, ki omogoča polnjenje v manj kot dveh urah (do 7,4­ kW) in je na voljo kot opcija. Sistem samodejno prilagaja kapaciteto polnjenja, da se izogne morebitnim izpadom elektrike.

PRAKTIČNO UDOBJE

Sodobno oblikovana notranjost je svetla, ergonomska in prilagodljiva. S panoramsko streho z dvema ploščama boste v vožnji priključnega hibrida Jeep Compass 4xe izkusili svobodo. Udobni sedeži so izdelani iz kakovostnih materialov s poudarjenimi detajli. Funkcionalna zasnova notranjosti ponuja dovolj prostora za noge, velik prtljažni prostor pa omogoča prevoz večjih kosov prtljage.

PREPRIČLJIVA OBLIKA

Novi priključni hibrid Jeep Compass 4xe navdušuje s prepoznavnim slogom. Panoramska streha, kromirane obrobe stekel, legendarna maska s sedmimi režami in čvrsta zasnova, so značilnosti, ki naredijo vozilo edinstveno. Uživajte v dodatni pozornosti.

BI-KSENONSKA ŽAROMETA

Tehnologija bi-ksenonskih žarometov omogoča preklapljanje med kratkimi in dolgimi lučmi, zahvaljujoč posebnemu premičnemu sistemu.

NOVA ZNAČKA 4XE

Oznaka nove mobilnosti znamke Jeep. Značka 4xe se nahaja na zadnjem delu vozila Jeep Compass s tehnologijo priključnega hibrida.

V SREDIŠČU POZORNOSTI

Prepoznaven in značilen slog je opazen tudi v notranjosti vozila. Novi priključni hibrid Jeep Compass 4xe se prilagaja vsem vašim zahtevam glede udobja in tehnologije, zato je vožnja z njim prijetna in sproščena. Elegantno in udobno notranjost z idealno nameščeno sredinsko konzolo diskretno poudarjajo okrasni šivi sedežev in detajli na armaturni plošči.

POGLED V NEBO

Novi priključni hibrid Jeep Compass 4xe ima opcijsko na voljo tudi sistem “My Sky”, ki omogoča, da na poti uživate v najboljšem možnem razgledu. Zahvaljujoč panoramski strehi z dvema ploščama na električni pomik.

ČISTA ELEGANCA

Vrhunski slog je lahko prepoznati. Notranjost novega priključnega hibrida Jeep Compass 4xe združuje le najboljše. Udobje in funkcionalnost, v kombinaciji z izvrstnimi materiali in skrbno dodelanimi detajli, SUV vozila s sedmimi režami razlikujejo od drugih.

SISTEM SELEC-TERRAIN™

Osvojite vsak teren, ne glede na razmere. Zahvaljujoč sistemu za preprečevanje zdrsa pogonskih koles Select-Terrain™, optimizirajte svoj slog vožnje, ne glede na teren. Izbirajte med načini vožnje, kot so: Rock*, Sand, Snow in Sport. Lahko izberete tudi način Auto in vaš priključni hibrid Jeep Compass 4xe bo izbral najbolj optimalno nastavitev.

 

*Način vožnje Rock je na voljo samo na različici Trailhawk.

IZBERITE SVOJ HIBRIDNI NAČIN

Dom, delo, športne aktivnosti in ostale dnevne obveznosti. Tako običajno poteka naš vsakdan – hitenje z enega na drugo mesto. Izberite enega izmed treh načinov vožnje ter optimizirajte moč in učinkovitost.