Znamka Jeep® z Wanderlust 108 po parkih evropskih mest

26 September 2019

• Triatlon dobrega počutja vključuje številne aktivnosti s področja fitnes vadbe in wellnessa.
• Od 21. septembra do 6. oktobra bo znamka Jeep® partner Wanderlusta na sedmih dogodkih, ki bodo potekali v parkih večjih evropskih mest – Paris, Firence, Milano, Lizbona, Barcelona, Madrid in Rim.
• Na Jeep prizorišču, ki bo postavljeno na vsakem dogodku, bodo udeležencem predstavili novo zvrst joge – surfset jogo – ter omogočili testne vožnje z vozili Jeep.
• Znamka Jeep je med ženskami zelo priljubljena. Več kot 20 odstotkov kupcev vozil znamke Jeep so ženske, ki se zlahka poistovetijo z vrednotami ameriške blagovne znamke.
• Celoten program prireditev je objavljen na spletni strani https://wanderlust.com/108s/.

Znamka Jeep® je sklenila novo partnerstvo z Wanderlust 108, triatlonom dobrega počutja, posvečenem svetu fitnesa in wellnessa.

Od 21. septembra do 6. oktobra bodo vozila znamke Jeep v ospredju sedmih dogodkov, ki bodo udeležence vabili v parke sedmih pomembnih mest v Franciji, Italiji, na Portugalskem in v Španiji. Prvi dogodek bo 21. septembra v Parizu (Parc de Saint-Cloud), v istem mesecu bodo sledili še štirje: 22. septembra v Firencah (Parco delle Cascine) ter 29. septembra v Milanu (Parco City Life), Lizboni (Jardins da Fundação EDP) in Barceloni (CEM Mar Bella). 5. oktobra bodo dogodek organizirali v Madridu (Hipódromo de la Zarzuela), veliki finale pa bo 6. oktobra v Rimu (Parco Centrale del Laghetto dell’Eur).

Projekt Wanderlust – vodilni na svetu na področju joge in življenjskega sloga – izvira iz ZDA in že več kot deset let organizira triatlon dobrega počutja v najpomembnejših parkih po vsem svetu, z namenom pomagati posameznikom na poti do dobrega počutja, medtem ko ostajajo v stiku s svojim okoljem in gradijo skupnost s pomočjo vadbe joge in z meditacijo. Posebna pozornost pri tem gre ženskam, ki si prizadevajo doseči harmonijo v burnih ritmih vsakdanjega življenja, so bolj čustvene in sočutne.

Blagovna znamka Jeep z Wanderlustom deli vrednote pristnosti, strasti, želje po svobodi in pustolovščini, pa tudi aktivnosti na prostem, premagovanje izzivov in ovir ter občutek pripadnosti veliki družini. Sesti za volan vozila Jeep pomeni užitek in zaupanje, da se boste lahko brezskrbno lotili vsakodnevnih opravil, uživali v ideji o svobodi, ki je na mestnih ulicah morda manj ekstremna, a ravno tako privlačna in varna, zahvaljujoč legendarnim zmogljivostih 4×4, tehnološkim vsebinam, udobju in naprednim varnostnim sistemom.

Te lastnosti ženske še posebej cenijo in prav zato število kupcev ženskega spola strmo narašča in že presega 20 odstotkov vseh kupcev. To je še en dokaz, kako lahko vrednote znamke pridobijo naklonjenost ženskih voznic, ki Jeep vidijo kot podaljšek svoje osebnosti in edinstvenosti, vozilo, s katerim se lahko poistovetijo in z njim uspešno opravijo številne vsakodnevne obveznosti.

Program vsakega dogodka bo udeležencem ponudil dan športa in zabave: 5-kilometrsko tekaško progo, jogo in meditacijo, pa tudi predavanja, delavnice s strokovnjaki različnih področij in zvrsti joge, kot so aerial joga, akro joga in joga z obroči. Na vsaki od lokacij bo postavljeno Jeep prizorišče, na katerem bodo gostje povabljeni, da se udeležijo brezplačne vadbe nove discipline, imenovane surfset joga, ki jo navdihuje surfanje, eden najbolj priljubljenih športov na deski na svetu, ki z znamko Jeep deli skupne vrednote. Jeep bo pripravil tudi poseben prostor za delavnice in sprostitev ter bo izhodišče za testne vožnje modelne palete Jeep, ki vključuje Jeep Renegade, Jeep Compass, Jeep Cherokee, Jeep Wrangler in Jeep Grand Cherokee.

Zvezdi testnih voženj in aktivnosti bosta Renegade in Compass, modela, ki sta ženskam najbolj všeč. Prvi je tudi najbolje prodajan model znamke Jeep v Evropi. Konec leta 2018 je bil popolnoma prenovljen, sedaj pa se predstavlja z novim 1,3-litrskim motorjem Turbo T4 z zmogljivostjo do 132 kW (180 KM), združen z 9-stopenjskim samodejnim menjalnikom; ter v novi različici posebne serije S, ki še poudarja njegovo športno eleganco. V središču pozornosti bo tudi Jeep Compass, ki združuje legendarne terenske zmogljivosti, odlično vozno dinamiko in popolno tehnološko opremljenost z naprednimi informacijsko razvedrilnimi sistemi ter novimi dizelskimi in bencinskimi motorji, ki ustrezajo novemu emisijskemu standardu E6D-Temp, ki so na voljo v vseh različicah.