Znamka Jeep® osvojila številne nagrade na podelitvi nagrad revije OFF ROAD za leto 2018

21 June 2018

Štirje modeli znamke Jeep® so se po izboru bralcev revije OFF ROAD zavihteli na sam vrh.
Jeep Wrangler je že peto leto zapored slavil zmago v kategoriji terenskih vozil »Off-Road«.
Jeep Renegade je že četrto leto zapored osvojil prvo mesto v kategoriji »kompaktnih SUV vozil«. Grand Cherokee je najbolj priljubljeno luksuzno SUV vozilo med uvoženimi znamkami.
Popolnoma novi Jeep Wrangler, četrta generacija kultnega terenskega vozila znamke Jeep®, se je na vrh kategorije »Newcomer« (novinec) uvrstil še pred uradno predstavitvijo na evropskem tržišču.
Znamka Jeep® je podkrepila legendarni sloves z osvojitvijo kopice pomembnih nagrad na letni podelitvi nagrad po izboru bralcev pri nemški reviji za SUV in terenska vozila OFF ROAD.
V 13 kategorijah nagrad se je pomerilo 174 modelov, kot v preteklih dveh letih pa je z osvojitvijo dveh pomembnih prvih mest izstopala znamka Jeep®. Kultni Jeep Wrangler je že peto leto zapored osvojil prvo mesto v kategoriji terenskih vozil »Off-Road«. Zbral je 29,4 odstotka glasov bralcev, pred drugouvrščenim modelom, ki so mu bralci namenili 23,9 odstotka glasov. Prvič je tudi popolnoma novi Jeep Wrangler, četrta generacija prvotnega terenskega vozila, prejel nagrado bralcev revije OFF ROAD.
Jeep Renegade je že četrto leto zapored osvojil lovoriko za najboljše majhno SUV vozilo v kategoriji C. Model Renegade si je kot prva izbira bralcev revije OFF ROAD prislužil 16,8 odstotka glasov. Ta dosežek je še posebej občudovanja vreden, saj je Renegade prvi model znamke Jeep® vseh časov, ki je nastopil v razredu majhnih SUV vozil. Bralce revije OFF ROAD je zlasti prepričal z značilnimi potezami znamke Jeep® in najboljšimi terenskimi zmogljivostmi v razredu.
Paradni konj Jeep Grand Cherokee je osvojil drugo mesto v kategoriji B razkošnih terenskih vozil pred vsemi drugimi uvoženimi znamkami v Nemčiji. Popolnoma novi Jeep Wrangler je osvojil drugo mesto kot najboljše uvoženo vozilo v kategoriji »Newcomer« (novinec); priznanje je še posebej pomembno, ker model še ni bil predstavljen na evropskem tržišču in sploh še ni zapeljal na evropske ceste.
Nagrade revije OFF ROAD so začeli podeljevati leta 1982 ter s tem navdušenim bralcem specializirane revije za terensko vožnjo omogočili glasovanje za najbolj priljubljene modele. Glasovanja za nagrade revije OFF ROAD za leto 2018 se je udeležilo več kot 43.500 bralcev.