Tabor Camp Jeep® 2018, čigar glavna atrakcija je bil novi Jeep Wrangler, podrl vse rekorde

20 July 2018

Osrednji dogodek skupine Jeep® Owners Group (J.O.G.) v Avstriji pretekli konec tedna je bil bleščeč uspeh, saj je privabil množico obiskovalcev iz vse Evrope. V potrditev posebnih vezi med znamko Jeep in njenimi privrženci se je zbralo več kot 1.200 ljubiteljev znamke Jeep in 600 vozil.

 

Peti letni tabor Camp Jeep® v Avstriji pretekli konec tedna je porušil vse dosedanje rekorde, saj je pritegnil več navdušencev in vozil kot katerikoli tabor doslej.
Več kot 1.200 ljubiteljev z družinami iz skoraj 20 držav, med drugimi iz Italije, Nemčije, Francije, Španije, Združenega kraljestva, Avstrije, Belgije, Češke republike, Švice, Nizozemske, Poljske, Madžarske, Slovenije, Slovaške, Litve in Romunije, je z udeležbo na dogodku izrazilo svojo strastno privrženost znamki.

Prikazanih je bilo več kot 600 vozil znamke Jeep, zvezda celotne prireditve pa je bil popolnoma novi Jeep Wrangler – najnovejša generacija tega ikonskega modela, ki so ga lahko obiskovalci tudi preskusili na posebnih cestnih in terenskih vožnjah v spremstvu voznikov iz akademije Jeep.

Ljubitelji so lahko sedli tudi za krmila drugih modelov programa Jeep – največkrat nagrajenega programa vozil SUV v zgodovini –, lastniki pa so lahko uživali v testnih vožnjah svojih modelov Jeep Renegade, Compass, Cherokee in Grand Cherokee.
Gostje so lahko doživeli razburljive hitre kroge v različici Trackhawk modela Grand Cherokee, najmočnejšega in najhitrejšega vozila znamke Jeep doslej, čigar 6,2-litrski motor V8 s turbopolnjenjem razvije moč 514 kW (700 KM).

Več delov prireditve je bilo posvečenih odkrivanju sveta znamke Jeep – vključno z akademijo, muzejem z zbirko zgodovinskih modelov ter prikazom najznačilnejših konceptnih izpeljank za potrebe velikonočnega safarija Jeep.
Množico obiskovalcev sta pritegnili tudi območji za prodajo uradnih izdelkov znamke Jeep in za prodajo dodatne opreme Mopar® s svojo najnovejšo ponudbo izdelkov za predelavo vozil.  Na območju znamke Mopar® sta bili razstavljeni dve različni predelavi modela Jeep Wrangler Sahara: ena je izpostavila legendarne terenske zmogljivosti tega ikonskega vozila znamke Jeep, druga pa je bila namenjena obiskovalcem, ki bi želeli izstopati z enkratnim slogom tudi v mestu.

Praznično vzdušje zabave je zaokrožal program, poln akcije, ki je obsegal tudi vožnje z balonom, koncerte v živo in igre za otroke.
Program je obsegal tudi dejavnosti, posvečene tesnemu partnerstvu znamke Jeep z znamko Harley-Davidson, ki je še ena ikonska ameriška znamka, ki z nami deli vrednote avtentičnosti in svobode. Ta del programa je v Avstrijo privabil ogromne množice motoristov in motorjev.