Novi 2019 Jeep® Cherokee: evolucija najzmogljivejšega srednje velikega SUV-a

30 January 2018

Novi 2019 Jeep® Cherokee – najzmogljivejše srednje velik SUV – je bil premierno predstavljen na letošnjem avtomobilskem salonu v Detroitu. Ponaša se z novo, pristno in vrhunsko obliko ter popolnoma novim naprednim 2,0-litrskim motorjem z neposrednim vbrizgom in štirimi valji v vrsti, ki zagotavlja večjo zmogljivost in manjšo porabo goriva.

Evolucija modela Jeep Cherokee ponuja več udobja in uporabnosti v notranjosti ter zagotavlja vsakodnevno praktičnost z izjemnimi voznimi lastnostmi in vodljivostjo, neodvisnim sprednjim in zadnjim vzmetenjem z vrhunsko torzijsko togostjo karoserije, ponudbo treh različnih motorjev v kombinaciji z izboljšanim izjemno učinkovitim 9-stopenjskim menjalnikom ter več kot 80 varnostnimi in zaščitnimi funkcijami.

Nova vrhunska oblika ostaja zvesta kultnemu Jeepovemu slogu

Model 2019 Jeep Cherokee ponuja širok nabor značilnosti nove oblike zunanjosti, ki poudarja popolnoma svež videz in vključuje pomembno prenovo številnih značilnih sestavnih delov, kot so sprednja maska, pokrov motorja, žarometi LED, dnevne luči in meglenke. Notranjost novega modela 2019 Jeep Cherokee je posodobljena s pridihom svežine in elegance : novi poudarki v satenasto kromirani in črni barvi Piano z visokim sijajem, ob tem pa ostaja praktično in udobno okolje.

Najboljša zmogljivost v razredu s certifikatom Jeep Trail Rated
Model 2019 Jeep Cherokee ponuja tri inovativne štirikolesne pogone – Jeep Active Drive I, Jeep Active Drive II in Jeep Active Drive Lock, ki so bili izboljšani za zagotavljanje neprekosljive zmogljivosti v vseh vremenskih razmerah. Jeep Cherokee ohranja svoj položaj športnega terenskega vozila, ki postavlja nove standarde s tehnologijo zapore zadnje osi, kar zmanjša izgubo moči, ko ne potrebujete štirikolesnega pogona, in zniža porabo goriva.