Juventusova poletna turneja 2018 pod pokroviteljstvom znamke Jeep: poletna pustolovščina dveh zmagovalnih ekip

24 July 2018

  • Nogometni prvaki Italije letijo v Združene države na prijateljski turnir pred začetkom nove sezone.
  • Spremljal jih bo vozni park vozil iz največkrat nagrajene serije SUV vozil znamke Jeep.
  • Partnerstvo med znamko Jeep in Juventusom, ki temelji na pristnosti, strasti in zmožnosti spopadanja s slehernim izzivom, je trdnejše kot kadarkoli prej.

 Nogometaši italijanskega nogometnega prvaka Juventus konec meseca letijo v Združene države, kjer se bodo na prijateljskem turnirju pomerili z nekaterimi najboljšimi evropskimi ekipami. Prva tekma bo 25. julija ob 19.00 na stadionu Lincoln Financial Field v Filadelfiji, ko bodo zaigrali proti münchenskemu Bayernu.
Ekipa se bo nato 28. julija ob 13.00 na stadionu Red Bull Arena v Harrisonu v zvezni državi New Jersey srečala z Benfico, 4. avgusta ob 18.00 na stadionu FedEx Field v Washingtonu pa še z madridskim Realom.
Juventus se bo v Združenih državah pomeril še z ekipo zvezd lige MLS (Major League Soccer), in sicer 1. avgusta na stadionu Mercedes Benz Stadium v Atlanti.

Znamka Jeep, ki je že šesto leto uradni pokrovitelj Juventusa, bo skrbela za podporo klubu na vsakem koraku turneje in s tem oznanjala uspešno partnerstvo znamk, ki se ponašata s slovito preteklostjo. Juventus je najuspešnejši klub v italijanski nogometni zgodovini, Jeep pa avtomobilska znamka, ki že več kot 75 let orje ledino na trgu SUV vozil. Jeep in Juventus skupaj pišeta zgodovino in rušita rekord za rekordom.
Juventus je v štirih zaporednih sezonah osvojil dvojček, torej prvenstvo Serie A in italijanski pokal – vse to z logotipom znamke Jeep na dresih. Ob neverjetnem dosežku štirih zaporednih zmag v prvenstvu Serie A in italijanskem pokalu človek v maniri znamke Jeep pomisli na oznako »4×4«.

V obdobju uspehov, ki se razteza vse do sezone 2011–12 in ki mu ni para, je Juventus osvojil sedem zaporednih naslovov prvaka prvenstva Serie A, s čimer je postal prvi italijanski klub, ki mu je uspelo kaj takega.
S tem ko Juventus ruši lastne rekorde, kaže zanimivo lastnost, ki ga druži z znamko Jeep v partnerstvu, ki temelji na pristnosti, strasti in zmožnosti spopadanja s slehernim izzivom.

Ponudba SUV vozil znamke Jeep, ki je prejela največ nagrad doslej, je bila letos osvežena, pri tem pa je ohranila svoje bistvo. Popolnoma novi Jeep Wrangler je bil nedavno predstavljen javnosti. S kultnim in pristnim slogom kombinira legendarne terenske zmogljivosti in odlično udobje. Nov je tudi Jeep Renegade 2019, ki uvaja novo družino bencinskih motorjev s turbinskim polnilnikom, ki so bili zasnovani za izjemno varčnost, ter varne, a hkrati vrhunske zmogljivosti na cestah in terenu. Zelo kmalu bo predstavljen tudi novi Jeep Cherokee, najnovejša različica vodilnega SUV vozila v svojem razredu po terenskih zmogljivostih.
Skratka, znamka Jeep bo samozavestno spremljala Juventus v sezoni, predvidoma polni izzivov, prepričana, da je kos vsaki prepreki in uteleša moto »Pride povsod, zmore vse«.

jeep
juventus
turneja
zda