Jeep Compass v soju žarometov ob skupini The Rolling Stones

14 September 2017

  • Jeep® je uradni pokrovitelj letošnje evropske turneje skupine »Rolling Stones – No Filter«, ki se je pričela 9. septembra in bo trajala do 25. oktobra 2017.
  • Novi Jeep Compass bo kraljeval na posebnem odru na vseh prizoriščih turneje.
  • Z digitalnimi in glasbenimi aktivnostmi bodo oboževalci lahko izrazili svoj svobodni duh v pravem Jeepovem slogu.
  • Stranke lahko z rezervacijo testne vožnje z vozilom Jeep Compass osvojijo vstopnice

Dve legendarni ikoni bosta ta mesec znova obudili sodelovanje, saj je Jeep pokrovitelj nove evropske turneje rock skupine The Rolling Stones.

Legendi bosta združili moči na letošnji turneji »Rolling Stones – No Filter«, in se v času od 9. septembra do 25. oktobra 2017 predstavili na 14 koncertih po vsej celini.

Jeep tokrat že drugič sodeluje s to popularno skupino. Pred tem so leta 2014 sodelovali na izjemno uspešni turneji »14 On Fire«. Vnovično sodelovanje poudarja medsebojno dopolnjevanje med revolucionarnim in dolgotrajnim vplivom skupine The Rolling Stones na zgodovino rock glasbe ter Jeepovim 76-letnim ugledom najbolj pristnega izraza svobode in avantur pri avtomobilih.

Zvezda turneje »Rolling Stones – No Filter« je novi Jeep Compass – najnovejši model v ponudbi vozil znamke  Jeep, ki združuje legendarne terenske zmogljivosti,  uporabniku prijazno povezljivost, varnostno tehnologijo ter prepoznaven in moderen slog.

Na posebnem odru, na katerem bo pred vsakim prizoriščem stal Jeep Compass, bodo oboževalci skupine The Rolling Stones lahko doživeli razburljivo izkušnjo znamke, ki temelji na oglaševalski akciji »Recalculating« (Preračunavam), saj se bodo ob glasbi skupine, predvajani iz zvočnikov vozila Jeep Compass, spremenili v rock zvezde.

Najbolj nadarjeni bodo lahko zaigrali na inštrumente, ki bodo na voljo na Compassovem odru, in se na koncu podpisali na tablo v zaodrju. Fotografiranje je dovoljeno, uradne oznake za družabna omrežja pa so #recalculating, #jeepcompass, #jeep in #stonesnofilter.