Zdravje je na prvem mestu

27 March 2020

Spoštovane stranke,

Ker jemljemo vaše in naše zdravje ter svojo odgovornost o zajezitvi širjenja virusa (COVID-19) izjemno resno, smo skladno z nacionalnimi smernicami za preprečevanje in obvladovanje bolezni do nadaljnjega zaprli naše prodajne salone in prodajo nadomestnih delov.

Medtem, ko je začasno ukinjen javni promet, so servisne storitve nujno potrebne za zagotavljanje mobilnosti posameznikov ali nujnih služb, zato te storitve omejenem obsegu še naprej zagotavljamo. Ob tem seveda upoštevamo vsa navodila s strani NIJZ (Nacionalni Institut za Javno Zdravje).

Obveščamo vas, da večji del servisne mreže obratuje po omejenih urnikih in z dežurnimi ekipami ter tako zagotavlja nujna popravila vozil.

Predlagamo, da obratovanje servisa pred prihodom preverite preko telefonskih številk, kontakti so navedeni na spletni strani tukaj in Facebook profilih posameznih servisnih ponudnikov.

Storitev, ki niso nujne, med katere spadajo na primer menjava zimskih za letne pnevmatike, redni servisi in odpravljanje manjših napak, ki ne vplivajo na varnost vozila, pooblaščeni servisi do nadaljnjega ne izvajajo.

Hkrati bi vas radi obvestili, da se za čas veljavnosti odloka (UL RS, št 25/20) o prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev, podaljša tudi rok za izvedbo rednega vzdrževanja vozila, ki je pogoj za veljavnost Storitve 5+. Podaljšan rok velja tudi za tovarniško garancijo vozila.  

Redno vzdrževanje je potrebno opraviti v roku največ 30 dni po prenehanju veljavnosti odloka.

Vsi lahko prispevamo k ustavitvi širjenja virusa. To je naš prispevek k boljšem jutri.

Ostanite zdravi!