Strinjam se z uporabo piškotkov

Wrangler

Že za 53.490 EUR

Wrangler

Že za 53.490 EUR

Sprehod po varnosti in zaščiti

Športni drog modela Jeep® Wrangler je iz izredno trdnega jekla in je povezan z B-stebrom, ki se steka v pod ter omogoča izboljšano zmogljivost prenašanja bočnih trkov, togost vozila, torzijsko stabilnost in nadzor pri avtocestnih hitrostih.

Izogibanje nesrečam

Sistem za preprečevanje prevračanja vozila uporablja napredna tipala gibanja, ki zaznajo, kdaj bi lahko prišlo do prevračanja, sistem pa nato uporabi zavorno silo na kritičnem kolesu oz. kolesih, da zmanjša možnost tovrstne nesreče. Ostale lastnosti, ki pomagajo pri izogibanju nesrečam, so: nadzor oprijema pri vseh hitrostih s posebnimi kalibracijami za vožnjo s štirikolesnim pogonom v načinu nizkega štirikolesnega pogona; sistem proti blokiranju koles z edinstvenim sistemom za odkrivanje grobih podlag; sistem pomoči pri zaviranju, ki pri nenadnem zaviranju sprosti najvišjo zavorno moč; in več razpoložljivih sistemov štirikolesnega pogona.

Zavarovanje proti kraji

Imejte svojo lastnino na varnem ob pomoči naslednjih značilnosti: povsem zaprte sredinske konzole na zaklepanje; predala za rokavice na zaklepanje; ter varne, pod vozila skrite predale za shranjevanje.

Konstrukcija karoserije

Konstrukcija karoserije, ki stoji na osnovi modela Jeep® Wrangler, je za večjo moč, togost in trpežnost povsem zaprta. Zaprta konstrukcija karoserije, ki stoji na osnovi, izboljšuje zmogljivost vzmetenja, zmanjšuje hrup, tresljaje in trenje ter preprečuje pokanje in ječanje.

ALPINE® PREMIUM

Prestižni zvočni sistem Alpine® se ponaša s sedmimi zvočniki, vključno z nizkotonskim zvočnikom in šestkanalnim ojačevalnikom z močjo 552 vatov za čist in močan zvok.

Uconnect®

Telefonirajte, poiščite cilj potovanja ter dostopajte do najljubše glasbe hitro in preprosto z osupljivim inovativnim sistemom Uconnect® blagovne znamke Jeep®. Najsi se vzpenjate na goro ali pa peljete v trgovino, to je tisto, kar bo dalo sleherni vožnji v modelu Wrangler občutek povezanosti.