Strinjam se z uporabo piškotkov

Wrangler

Že za 53.490 EUR

Wrangler

Že za 53.490 EUR

IKONA, KI JO POZNA CEL SVET

Prava avtomobilska legenda.

Za vsakogar, ki ljubi življenje na prostem, pomeni Wrangler skrajni izraz zabave, svobode in pustolovščine.

Mehka streha Sunrider®

Preprosto zložljiva mehka streha Soft Top Sunrider® z ogromno panoramsko odprtino dimenzije 140 x 76 cm, ki vam omogoča, da se lahko hitro skrijete pred soncem oz. spustite njegove žarke v vozilo, ne da bi morali pri tem zlagati celotno streho.

Trda streha v barvi karoserije

Modularna trda streha iz steklenih vlaken se razstavi na tri prilagodljive dele, preproste za shranjevanje, ter vključuje brisalec in ogrevanje zadnjega stekla, kovinska vrata, zatemnjena stekla in vreče za shranjevanje.

Odstranljiva vrata

Zabava in svoboda gresta v vozilu Jeep® Wrangler – edinem štirikolesno gnanem kabrioletu z edinstvenim zračnim oblikovanjem, ki še okrepi izkušnjo terenske vožnje na prostem – z roko v roki.

Platišča

Večina platišč je vbočene oblike, kar preprečuje, da bi se platišča med vožnjo po terenu opraskala. Platišča iz aluminija zmanjšujejo nevzmeteno težo za natančnejšo odzivnost pri dodajanju volana in boljše lastnosti vodljivosti.

Pralna notranjost

Med utiranjem novih poti se boste gotovo malo umazali. Za čiščenje notranjosti in odtekanje vode odstranite talne čepe za odtekanje, ki se nahajajo točno pod prostori za noge.

Sedeži

Razpoložljive ogrevane prednje sedeže boste, ob mrzlih zimskih dneh, znali ceniti. Vsestranskost je glavno vodilo pri oblikovanju vozil Jeep® že od prvega dne.

Prtljaga

Ko je na krovu več opreme kot gostov, zložite in prekucnite serijsko vgrajene sedeže Fold-and-Tumble™, s čimer boste pridobili dodatno prtljažno kapaciteto.