Strinjam se z uporabo piškotkov

Wrangler Unlimited

Wrangler Unlimited

Sprehod po zunanjosti

Prava avtomobilska legenda. Drža štirivratnega modela Wrangler Unlimited »Pridem povsod, naredim vse« je izpeljana iz njegovega klasičnega, namenskega oblikovanja: iz legendarne rešetke s sedmimi režami, okroglih žarometov, poudarjenih zapahov pokrova motorja iz kovanega aluminija, odstranljivih vrat, zložljivega vetrobranskega stekla, meglenk, robustnih obrob blatnikov, na zunanjo stran pritrjenega nadomestnega kolesa ter možnosti platnene ali trde strehe.

Trda streha v barvi karoserije

Vse trde strehe imajo za boljšo vidljivost velika stranska okna in zadnje steklo. Modularna trda streha iz steklenih vlaken se razstavi na tri prilagodljive dele, preproste za shranjevanje, ter vključuje brisalec in ogrevanje zadnjega stekla, kovinska vrata, zatemnjena stekla in vreče za shranjevanje.

Odstranljiva vrata

Zabava in svoboda gresta v vozilu Jeep® Wrangler Unlimited – edinem štirikolesno gnanem kabrioletu z edinstvenim zračnim oblikovanjem, ki še okrepi izkušnjo terenske vožnje na prostem – z roko v roki.

Platišča

Večina platišč je vbočene oblike, kar preprečuje, da bi se platišča med vožnjo po terenu opraskala. Platišča iz aluminija zmanjšujejo nevzmeteno težo za natančnejšo odzivnost pri dodajanju volana in boljše lastnosti vodljivosti.

Pralna notranjost

Med utiranjem novih poti se boste gotovo malo umazali. Za čiščenje notranjosti in odtekanje vode odstranite talne čepe za odtekanje, ki se nahajajo točno pod prostori za noge.

Sedeži

Jeep® Wrangler Unlimited ponuja serijsko sedeže iz tkanine, na voljo pa je tudi usnjeno oblazinjenje. Razpoložljive ogrevane prednje sedeže boste, ob mrzlih zimskih dneh, znali ceniti. Vsestranskost je glavno vodilo pri oblikovanju vozil Jeep že od prvega dne.

Prtljaga

Ko je na krovu več opreme kot gostov, zložite serijsko vgrajene sedeže, ki se delijo v razmerju 60/40, s čimer boste pridobili dodatno prtljažno kapaciteto.