Strinjam se z uporabo piškotkov

Renegade

Že za 16.490 EUR

Renegade

Že za 16.490 EUR

Tehnologija

9-stopenjski samodejni menjalnik

Jeep® Renegade je prvo kompaktno športno terensko vozilo z 9-stopenjskim samodejnim menjalnikom, ki izboljšuje vozno udobje in zmogljivost s spremljanjem temperature in hitrosti, elektronskim nadzorom stabilnosti ter z več kot 20 posameznimi prestavnimi shemami za posebne razmere na cesti. Ta novi menjalnik zagotavlja večjo odzivnost med vožnjo ter hitrejše pospeševanje in gladkejše pretikanje, kar je odlično za vožnjo po avtocestah.

Jeep® Active Drive

Pogonski sistem Jeep® Active Drive je popolnoma elektronsko nadzorovan ter omogoča nemoteno preklapljanje med štirikolesnim in dvokolesnim pogonom ne glede na hitrost. Sistem ne zahteva udeležbe, voznika omogoča popravke pri dinamičnem zavijanju ter izboljša razmere podkrmiljenja in prekrmiljenja.

Jeep® Active Drive Low

Pogonski sistem Jeep® Active Drive Low temelji na sistemu Jeep® Active Drive in zagotavlja prestavno razmerje 20 : 1 za plazenje s pristnim štirikolesnim pogonom. Sistem dodaja sistemu Selec-Terrain® nadzorovano spuščanje po strmini, različica Trailhawk® pa v sistemu Selec-Terrain® vključuje funkcijo Rock (skalovje), ki izboljša oprijem koles.

Ohranite nadzor

Sistem za nadzorovano spuščanje po strmini (HDC) omogoča tekoče in nadzorovano spuščanje po neravnem ali spolzkem terenu, ne da bi voznik moral pritisniti zavorno stopalko.

Odličen v vseh razmerah: Selec-Terrain®

Sistema Jeep® Active Drive in Active Drive Low sta opremljena s sistemom Selec-Terrain® za preprečevanje zdrsa pogonskih koles. Sistem Selec-Terrain® omogoča izbiro želene cestne ali terenske nastavitve za doseganje najboljše zmogljivosti. Doživite svobodni in neukrotljivi duh znamke s petimi prilagojenimi nastavitvami: z načini Auto (samodejni), Snow (sneg), Mud (blato) in Sport (športni) ter z načinom Rock (skalovje), ki je ekskluziven pri različicah Trailhawk® s sistemom Jeep® Active Drive Low.

Renegade Trailhawk® s pristnimi terenskimi prvinami

Renegade Trailhawk® je odličen tudi na najzahtevnejših terenih ter zagotavlja največje zmogljivosti v kategorijah oprijema, giba koles, oddaljenosti od tal, vodljivosti in prečkanja vode, s katerimi boste obvladovali najtežje razmere. Trailhawk® združuje 9-stopenjski samodejni menjalnik s 125 kW (170 KM) dvolitrskega motorja Multijet 16v in z načinom Rock (skalovje) dviguje sistem Selec-Terrain® na novo raven.

Varnost

Sprostite se med vožnjo s sistemom opozarjanja na čelno trčenje z ublažitvijo trka.

Ta inovativni sistem z radarskimi in video tipali zaznava, ali se Jeep® Renegade prehitro približuje drugemu vozilu ali veliki oviri pred seboj, ter opozorijo ali pomagajo vozniku pri preprečevanju/blaženju nesreče.

LaneSense™ (LDW)

Z Jeepom® Renegade boste vedno vozili v pravo smer. Položaj vozila na voznem pasu spremljajo kamere. Če se vozilo nenamerno približa črtam, ki označujejo rob voznega pasu, bo sistem pomagal vozniku z vizualnimi in zvočnimi opozorili. Ob zaznani zamenjavi voznega pasu sistem prek elektronskega servokrmiljenja prav tako proaktivno sporoči navor in tako opozori voznika na popravek manevriranja.

Nazdor mrtvih kotov in sistem za zaznavanje vozil zadaj

Ta varnostna sistema nenehno spremljata prostor med vami in drugimi vozili. Kadar kdo vstopi v stranski ali zadnji mrtvi kot, vas o tem opozorijo osvetljeni ikoni na zunanjih vzvratnih ogledalih in zvočni signal.

Prilagodljiv tempomat

Ta naprava zmanjša prednastavljeno hitrost tempomata vozila, ko se približujete drugemu vozilu na istem ali ko drugo vozilo zapelje na isti vozni pas. Sistem zviša hitrost na prednastavljeno vrednost, ko sprednje vozilo pospeši ali zapelje na drug pas. Je zelo uporaben pri vožnji v neugodnih vremenskih razmerah ali ob slabši vidljivosti.

Nikoli se ne ozirajte nazaj

Razširite svoje vidno polje. Kamera za vzvratno vožnjo ParkView® vam zagotavlja popolno vidljivost med vzvratno vožnjo ter z dinamičnimi črtami pomaga pri premikanju in usmerjanju vozila.

Enter 'n Go™

Pri razvoju novega Renegada je bilo glavno vodilo vaša varnost, in to velja celo za ključ. Ko vstopite v vozilo, bo elektronsko tipalo zaznalo, ali imate s sabo daljinski upravljalnik, in vam omogočilo, da zaženete vozilo s pritiskom gumba Start&Stop.