Strinjam se z uporabo piškotkov

Renegade

Že za 16.490 EUR

Renegade

Že za 16.490 EUR

V vseh pogledih pravi Jeep®

Znak kultne posode za gorivo zaznamuje obliko zadnjih luči, strehe MySky™ in napisa Renegade na boku vozila.

Spredaj je legendarna mreža hladilnika s sedmimi režami in obrobo živahne barve, medtem ko so za elegantnejši videz okrogli žarometi skriti pod motornim pokrovom.

Trapezasti blatniki nadaljujejo zapuščino znamke Jeep®.

Poiščite svojo kombinacijo

S 4 različicami, 11 živahnimi barvami zunanjosti in 9 različnimi dvobarvnimi kombinacijami s črno poudarjeno streho Renegade ohranja legendarne prvine znamke Jeep® ter hkrati izkazuje nekonformističen značaj.

Izkusite vožnjo pri odprti strehi

Renegade ohranja tradicijo vozil Willys MB Jeep® iz leta 1941 in ponuja svobodo vožnje na prostem z dvema sistemoma panoramske strehe MySky™. Ta sistem, ki je ekskluziven v segmentu, omogoča zanimiv panoramski razgled pri sleherni vožnji.

Notranjost

Udobje še nikoli ni bilo tako uporabno

Notranjost Jeepa® Renegada je zasnovana tako, da domiselno združuje otipljive materiale z uporabnimi funkcijami. Mehke plošče so prepletene z drznimi uporabnimi elementi, denimo s sovoznikovim ročajem, ki je nepogrešljiv pri adrenalinski terenski vožnji. Oblikovalski prijemi, zasnovani po navdihu legendarne dediščine znamke Jeep®, so okusno vdelani po vsej notranjosti. Prebrskajte galerijo in si podrobneje oglejte notranjost Jeepa® Renegada.

Notranjost Jeepa® Renegada vključuje ergonomsko oblikovane sedeže iz vrhunskih materialov z barvnimi poudarki, ustvarjenimi po navdihu očal, uporabljenih v ekstremnih športih.

7-palčni barvni TFT zaslon

Največji zaslon instrumentne plošče z vsemi barvami v segmentu, ki je na voljo kot del serijske opreme pri različicah Limited in Trailhawk®, vam omogoča, da s stikali na volanskem obroču prilagodite obseg informacij za prikaz na zaslonu.

Informacijsko-razvedrilni sistem Uconnect®

Vozno udobje in razvedrilo sta zagotovljeni z zaslonom na dotik sistema Uconnect® (radio Uconnect® s 5-palčnim zaslonom, radio navigacija Uconnect® s 5-palčnim zaslonom in radio navigacija Uconnect® s 6,5-palčnim zaslonom) ter vgrajenimi stikali na volanu za upravljanje radijskih postaj AM/FM, digitalnega radijskega sprejemnika (DAB), tehnologije Bluetooth® in virov medijev USB.

Sistem BeatsAudio™

S sistemom BeatsAudio™ s 6 zvočniki z močjo 560 W boste slišali jasen zvok visoke ločljivosti.