Strinjam se z uporabo piškotkov

Cherokee

Že za 32.890 EUR

Cherokee

Že za 32.890 EUR

Nov, sodoben pristop k dediščini vozil Jeep®

Preoblikovanje zgodovine

Jeep® Cherokee je revolucionaren saj premika meje in odkriva še neznana območja. Zunanjost je oblikovana tako, da zagotavlja najboljšo aerodinamičnost.

Dinamična kakovost in slog

Jeep® Cherokee se ponaša z vrhunsko izdelavo s popolnoma na novo oblikovano aerodinamično zunanjostjo.
Nove, večje zadnje luči z značilno tehnologijo LED diod, velik zadnji spojler, ki pripomore k boljši aerodinamiki, in zaobljena prtljažna vrata dodajajo dinamično obliko. Bleščeča konca dvojne izpušne cevi dodajata pridih elegance.
Cherokee ponuja vsestranskost in prilagodljivost za poživitev vašega aktivnega življenjskega sloga. Ne glede na to, ali prevažate otroke ali napihljive kajake, je Cherokee izbira, pri kateri vam ne bo treba sklepati kompromisov. Sedeži v drugi vrsti so razdeljeni v razmerju 60 : 40 in se pomikajo naprej ali nazaj do petnajst centimerov, kar zagotavlja dodatno udobje. Lahko jih tudi nagnete.

Platišča in pnevmatike

Cherokee je izdelan za premikanje mej in odkrivanje neznanih območij. Njegova kombinacija platišč in pnevmatik je zasnovana tako, da zagotavlja edinstven
videz, s katerim boste izstopali iz množice vozil.

Značilne LED dnevne luči

Z napredno tehnologijo luči Cherokee naredi močan vtis. LED dnevne luči dajejo vozilu dinamičen videz. Spodaj nameščeni halogenski žarometi s pomočjo
meglenk zagotavljajo dobro vidljivost v temi in megli.

Vrhunska notranjost

Izdelana za udobje

Želite imeti nadzor nad življenjem. Sledite višjim ciljem. Predajate se pustolovščinam. Sedite na voznikov sedež in vse vam bo jasno. Seveda je udoben. Povsod boste našli nepričakovane ročno izdelane podrobnosti. Za vse vizionarje, ki uživajo v svobodi, je to dom.

Svoboda popolne zložljivosti

Cherokee ponuja vsestranskost in prilagodljivost za poživitev vašega aktivnega življenjskega sloga. Ne glede na to, ali prevažate otroke ali napihljive kajake, je Cherokee izbira, pri kateri vam ne bo treba sklepati kompromisov. Sedeži v drugi vrsti so razdeljeni v razmerju 60 : 40 in se pomikajo naprej ali nazaj, kar zagotavlja dodatno udobje in večji prtljažni prostor. Lahko jih tudi nagnete. Poiščite nove izkušnje.

Sistem upravljanja prtljage Jeep®

Sistem upravljanja prtljage Jeep® kar najbolj izkoristi prtljažni prostor in dodaja vsestranskost, ki jo potrebujete za aktivni življenjski slog. Dodatna oprema Mopar®, ki vključuje zaboj za prtljago, zložljivo hladilno torbo, komplet prve pomoči in komplet terenske opreme, je nameščena na nosilcu v zadnjem delu prtljažnika in omogoča varno shranjevanje prtljage.

Uconnect® z 8,4-palčnim zaslonom na dotik, avtoradiem in navigacijo

Sistem Uconnect ponuja vrsto funkcij, ki so preproste za uporabo in vozniku pomagajo, da ostane povezan, obveščen in ob tem osredotočen na vožnjo. Prav tako mu daje navodila, kako uporabljati in upravljati številne funkcije ter povezati komunikacijske in predstavnostne naprave z elektronskimi funkcijami vozila. 

Vrhunska instrumentna plošča

Popolnoma nova instrumentna plošča s sedempalčnim zaslonom z visoko ločljivostjo omogoča prilagajanje posameznim okusom in ponuja kristalno čisto sliko.

Izkušnja vožnje pri odprti strehi

Cherokee ponuja dve odlični možnosti za predajanje soncu in uživanju v svobodi na svežem zraku. Nova, dvodelna panoramska streha CommandView®
vključuje senčnik in fiksno stekleno ploščo na zadnji strani. Pomična panoramska streha Sky Slider® je eksluzivna v razredu in odpira vaš pogled na svet
z enim pritiskom gumba.