NOVI JEEP WRANGLER 4XE

NOVI JEEP WRANGLER 4XE

OSTANITE OSREDOTOČENI NA CESTO

Priključni hibrid Jeep Wrangler s štirikolesnim pogonom je standardno opremljen z več kot 65 aktivnimi in pasivnimi varnostnimi sistemi, kot sta prilagodljiv tempomat in sistem za opozarjanje na nevarnost naleta s samodejnim zaviranjem. Poleg tega so na voljo sistemi, posebej zasnovani za dogodivščine po brezpotjih, med njimi tempomat Selec Speed Control, ki omogoča mirno vožnjo tudi po grobem, blatnem terenu in strmih pobočjih.

ODKRIJTE VEČ

POVEZAN S PUSTOLOVŠČINO

Priključni hibrid Wrangler s štirikolesnim pogonom ima vgrajeno tehnologijo, ki omogoča vznemirljive pustolovščine po brezpotjih, ob tem pa ostanete ves čas povezani. Z aplikacijo My Uconnect™ in informacijsko-razvedrilnim sistemom Uconnect™ se lahko s svojim Wranglerjem intuitivno povežete tudi na daljavo.

ODKRIJTE VEČ

IKONA SLOGA

Novi priključni hibrid Jeep Wrangler s štirikolesnim pogonom ostaja zvest svojemu poreklu. Ikonično in natančno definirano obliko popestrijo dovršeni dodatki, kot je modro obrobljen logotip ali stranska vratca za električno polnjenje in platišča. Wrangler s štirikolesnim pogonom je definicija vsestranskosti, ki vključuje zložljivo vetrobransko steklo, različne konfiguracije streh in snemljiva vrata, ki omogočajo pristno doživetje vožnje na prostem.

ODKRIJTE VEČ

Notranjost, zasnovana za pustolovščino

Vsestranskost, prostornost in udobje, ob tem pa ne smemo pozabiti na slog in značaj. Popolnoma novi priključni hibrid Jeep Wrangler s štirikolesnim pogonom je lahko opremljen z ogrevanimi usnjenimi sedeži, prostorna notranjost pa ponuja veliko odlagalnih predalov, tudi vodoodpornih – za prave pustolovščine na prostem.

ODKRIJTE VEČ

Moč prihodnosti

Popolnoma novi Wrangler 4xe se odziva na vsakodnevne izzive z novim hibridnim štirikolesnim pogonom 4xe z do 280 kW (380 KM) kombinirane moči in pospeškom od 0 do 100 km/h v 6,4 sekunde.

ODKRIJTE VEČ

Trail Rated® 

Novi Wrangler 4xe ohranja dediščino vzdržljivih športnih terencev izjemnih zmogljivosti znamke Jeep. Oznaka Trail Rated® je značka, ki jo nosijo najzmogljivejša vozila znamke Jeep, in potrjuje, da je vozilo opravilo zahtevne preizkuse oprijema na makadamskih poteh, spolzkih, blatnih in zasneženih cestah, ter strmih pobočjih.

ODKRIJTE VEČ