Novi Compass 4xe Longitude

Novi Jeep Compass Longitude je standardno opremljen z novimi 17-palčnimi litimi platišči, 7-palčno armaturno ploščo, dvopodročno samodejno klimatsko napravo, parkirnimi senzorji in kamero za vzvratno vožnjo Parkview®. Poleg tega lahko z inovativnim predalom za brezžično polnjenje pametnih telefonov, integriranim v osrednjo konzolo, svoj pametni telefon napolnite brez uporabe kabla.

Novi Compass 4xe Limited

Priključni hibrid Compass 4xe Limited predstavlja novo, ekskluzivno armaturno ploščo z novim informacijsko-razvedrilnim sistemom Uconnect™ z 10,1-palčnim zaslonom Ultra HD. Nov je tudi 10,25-palčni instrumentni zaslon za voznika z ločljivostjo Full HD. Jeep Compass 4xe Limited je serijsko opremljen z novimi 18-palčnimi litimi platišči, zatemnjenimi stekli in žarometi s tehnologijo Full LED z integriranimi dnevnimi lučmi.

Novi Compass 4xe S

Novi Compass 4xe S je opremljen z novimi tehnologijami in izpopolnjenimi okrasnimi elementi. Standardne funkcije vključujejo nov 10,1-palčni inteligentni informacijsko-razvedrilni sistem Uconnect™ z navigacijo, 10,25-palčni digitalni instrumentni zaslon, električni prostorčni pomok prtljažnih vrat, nova 19-palčna lita platišča, nove LED žaromete ter udobne sedeže z električnim nastavljanjem.

Novi Compass 4xe Trailhawk

Novi priključni hibdrid Compass 4xe Trailhawk omogoča, da s 5 načini vožnje, med katerimi lahko izbirate v novem sistemu Selec-Terrain®, doživite nove dogodivščine na cestah in po brezpotjih. Poleg tega je standardno opremljen z novimi 17-palčnimi litimi platišči, Full LED žarometi, ki izboljšajo vidljivost, ter novim inteligentnim informacijsko-razvedrilnim sistemom Uconnect™ z 10,1-palčnim zaslonom z vgrajeno navigacijo, ki omogoča takojšen, intuitiven dostop do komunikacijskih, razvedrilnih in navigacijskih funkcij.