INOVATIVEN DIZAJN

Nova notranjost prinaša nov koncept sloga s poudarkom na vrhunskem udobju, večji prostornosti in najsodobnejši tehnologiji. Vse to je združeno v prefinjen in bolj sodoben slog.

NOVI INFORMACIJSKO-RAZVEDRILNI SISTEM UCONNECT™

Novi inteligentni informacijsko-razvedrilni sistem Uconnect™ izstopa iz armaturne plošče z 10,1-palčnim zaslonom, ki je kar za 30 % večji od prejšnje generacije radijskih sprejemnikov Uconnect™.

VEČJI INSTRUMENTNI ZASLON

Popolnoma novi Compass 4xe je prvi model znamke Jeep, ki je opremljen z novim, ekskluzivnim digitalnim instrumentnim zaslonom. 10,25-palčni digitalni instrumentni zaslon v ločljivosti Full HD je velik 244 mm x 91 mm.

NOV VOLANSKI OBROČ

Nov priključni hibrid Jeep Compass 4xe odlikuje nov volanski obroč, ki je še bolj vodljiv in ergonomičen, z izpopolnjenim videzom, vse od črnega Techno usnja do okrasnih šivov.

NOVI PRESTIŽNI ZAKLJUČKI

Nova armaturna plošča vozila Jeep Compass 4xe izstopa s svojimi čistimi linijami in vrhunskimi materiali. Novi zračniki z zaključki iz usnja Nappa, predstavljeni pri različici Limited, poudarjajo značaj in eleganco tega kompaktnega športnega terenca.

PRISTNI SLOG VOZILA JEEP

V modelu Jeep Compass 4xe so elegantni sedeži dopolnjeni z neponovljivimi in edinstvenimi okrasnimi elementi, kot so šivi v sivi Diesel barvi pri nivoju opreme S.

VEČ PROSTORA ZA SHRANJEVANJE

Novi Jeep Compass 4xe zagotavlja še več prostora, zahvaljujoč novim predalom za prestavno ročico, v sredinski konzoli in pod naslonom za roko. Prostor za shranjevanje se je več kot podvojil, in sicer z 2,8 litra v primerjavi s prejšnjim modelom na prostornino 7,2 litra. Kot nalašč za to, da imate vse, kar potrebujete, vedno pri roki.

SODOBNEJŠI VIDEZ

Priključni hibrid Jeep Compass 4xe ima s svojimi drznimi linijami še bolj sodoben in eleganten videz.

POPOLNOMA NOVI OKRASNI ELEMENTI

Še bolj eleganten, še bolj odločen, še bolj Jeep. Novi Compass 4xe odlikuje nov sprednji del trpežnega videza, ki dodatno poudarja njegovo zmogljivost. Ikonična mreža s sedmimi režami je posodobljena, izstopajo pa tudi popolnoma novi žarometi ter sprednji odbijač.

OKRASNI ELEMENTI 4XE

Jeep Compass 4xe poudarja svojo značilno obliko z edinstvenimi elegantnimi poudarki, kot je nova kromirana oznaka 4xe na prtljažnih vratih. Popolnoma novo oznako “Compass” obdaja modra obroba, ki je podpis priključnega hibrida 4xe.

ELEKTRIČNI PROSTOROČNI POMIK PRTLJAŽNIH VRAT

Tehnologija električnega prostoročnega pomika prtljažnih vrat* omogoča prostoročno odpiranje in zapiranje prtljažnih vrat novega priključnega hibrida Jeep Compass 4xe. Senzorji pod zadnjim odbijačem se aktivirajo s preprostim zamahom noge.

*Ni združljivo z vlečno kljuko.