COMPASS LONGITUDE

Jeep Compass Longitude je standardno opremljen s 17-palčnimi litimi platišči, z 10,25-palčnim instrumentnim zaslonom za voznika, dvopodročno samodejno klimatsko napravo in avtoradiom z 8,4-palčnim HD zaslonom. Poleg tega je z inovativnim brezžičnim polnilnikom za telefon, ki je na voljo za doplačilo, mogoče napolniti pametni telefon brez uporabe kabla.

PRIDOBITE PONUDBO

Compass Limited

Eleganten videz in vrhunska notranjost. Pametni informacijsko-razvedrilni sistem Uconnect™ z 10,1-palčnim zaslonom HD se popolnoma prilega armaturni plošči. Inovacija v notranjosti je tudi 10,25-palčni digitalni instrumentni zaslon HD. Standardna 18-palčna lita platišča, zatemnjena zadnja stekla in Full LED žarometi so podrobnosti, ki jih je nemogoče spregledati.

PRIDOBITE PONUDBO

COMPASS S

Jeep Compass S je vrhunski model, ki ponuja najboljšo tehnologijo in najbolj elegantne podrobnosti. Standardno opremo vključuje informacijsko-razvedrilni sistem Uconnect™ z 10,1-palčnim zaslonom in navigacijo, 10,25-palčni digitalni instrumentni zaslon, električno prostoročno odpiranje vrat prtljažnika, 19-palčna lita platišča, inovativen dizajn LED žarometov ter sedeže s funkcijo spomina oblazinjene v usnje s sivimi šivi.

PRIDOBITE PONUDBO