NOVI JEEP® COMPASS

NOVI JEEP® COMPASS

Novi Compass 80th Anniversary

Znamka Jeep praznuje 80 let od nastanka blagovne znamke s posebno izdajo z edinstvenimi slogovnimi podrobnostmi, ki poudarjajo Compassov značaj in eleganco. Nivo opreme 80th Anniversary je predstavljen v še nikoli videni barvni shemi z zeleno Urban in zeleno Mimetic z zaključki v sivi Neutral. 18-palčna platišča v sivi barvi Neutral iz lahke litine in žarometi s tehnologijo Full LED izstopajo z svojim novim videzom. Poleg tega oznaka 80th Anniversary na sprednjih vratih in notranji detajli poudarjajo ekskluzivnost in eleganco omejene izdaje.

PRIDOBITE PONUDBO

NOVI COMPASS LONGITUDE

Novi Jeep Compass Longitude je standardno opremljen z novimi 17-palčnimi litimi platišči, s 7-palčnim instrumentnim zaslonom TFT za voznika, dvopodročno samodejno klimatsko napravo, parkirnimi senzorji in vzvratno kamero Parkview®. Poleg tega je z inovativnim brezžičnim polnilnikom za telefon mogoče napolniti pametni telefon brez uporabe kabla.

PRIDOBITE PONUDBO

Novi Compass Limited

Bolj eleganten videz in vrhunska notranjost. Novi pametni informacijsko-razvedrilni sistem Uconnect™ z 10,1-palčnim zaslonom HD se popolnoma prilega povsem novi armaturni plošči. Inovacija v notranjosti je tudi 10,25-palčni digitalni instrumentni zaslon HD. Standardna 18-palčna lita platišča z novim dizajnom, zatemnjena zadnja stekla in Full LED žarometi so podrobnosti, ki jih je nemogoče spregledati.

PRIDOBITE PONUDBO

NOVI COMPASS S

Popolnoma novi Jeep Compass S je vrhunski model, ki ponuja najboljšo tehnologijo in najbolj elegantne podrobnosti. Standardno opremo vključuje novi informacijsko-razvedrilni sistem Uconnect™ z 10,1-palčnim zaslonom in navigacijo, 10,25-palčni digitalni instrumentni zaslon, električno prostoročno odpiranje vrat prtljažnika, nova 19-palčna lita platišča, inovativen dizajn LED žarometov ter sedeže s funkcijo spomina oblazinjene v usnje s sivimi šivi.

PRIDOBITE PONUDBO