Jeep Compass 4xe

Jeep Compass 4xe

Jeep Compass 4xe je lahko vaš že za 36.490 EUR*

*Maloprodajna cena velja za model Jeep Compass 4xe 1.3 GSE PHEV eAWD AT6 140 kW (190 KM) Limited in že vsebuje redni popust v višini 3.500 EUR. Ob nakupu vozila preko Summit Leasing prejmete dodaten popust v višini 1.000 EUR, ki je že vključen v navedeno ceno, ter brezplačno storitev Jeep 5 Plus (5 let ali 120.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej). Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih. Pridržujemo si pravico do sprememb.

LEGENDAREN SLOG

Legendarne in izstopajoče linije modela Compass se več kot podajo novi tehnologiji priključnega hibrida 4xe. Inovacija v mobilnosti izhaja iz legendarnega sloga.

ODKRIJTE VEČ

SVET UDOBJA

Notranjost je bila zasnovana z mislijo na voznika in vse potnike. Vsestranski odlagalni prostori v kabini in prostoren prtljažni prostor zagotavljajo udobje za vse, pod vsemi pogoji. Različne barvne kombinacije pa vam  omogočajo, da poudarite svoj edinstven slog.

ODKRIJTE VEČ

TEHNOLOGIJA NA DOSEGU ROK

Nadzorujte parametre svojega vozila, načrtujte in izberite način polnjenja. Lahko tudi najdete vam najbližjo polnilno postajo. Vse to na enem zaslonu. Informacijsko-razvedrilni sistem v priključnem hibridu Jeep Compass 4xe združuje vse najnovejše funkcije, s katerimi lahko najbolje izkoristite hibridno mobilnost.

ODKRIJTE VEČ

VARNOST ZAGOTOVLJENA

Zahtevne ceste, nepričakovane ovire in nenadne spremembe. Karkoli se zgodi, varnost je vedno stvar nadzora. S priključnim hibridom Jeep Compass 4xe je vožnja lahkotna in varna, zahvaljujoč 70 aktivnim in pasivnim varnostnim funkcijam, vključno s sistemom za opozarjanje na nevarnost naleta in sistemom za opozarjanje na nenamerno spremembo voznega pasu. Kamor se boste namenili, boste z Jeepom vedno varni.

ODKRIJTE VEČ

EVOLUCIJA ZMOGLJIVOSTI

Znamka Jeep je na novo zasnovala štirikolesni pogon z združitvijo običajnega pogona 4×4 z električnim. To odraža večjo zmogljivost, popolno udobje v vožnji in hkrati manjšo porabo goriva ter nižje izpuste CO2.

ODKRIJTE VEČ