Strinjam se z uporabo piškotkov

JEEP® GRAND CHEROKEE

Že za 71.990 EUR

JEEP® GRAND CHEROKEE

Že za 71.990 EUR

Varnost in zanesljivost.

Učinkovit osemstopenjski menjalnik.

Ta izjemen, nov osemstopenjski samodejni menjalnik zmanjšuje porabo goriva, povečuje pospeške in omogoča še bolj gladko pretikanje prestav. Popolnoma elektronski, osemstopenjski samodejni menjalnik omogoča tudi hitre spremembe programov pretikanja prestav z možnostjo ročnega pretikanja z obvolanskimi prestavnimi ročicami. Več kot 40 individualnih programov pretikanja za različne pogoje optimira kakovost pretikanja prestav in določa točke pretikanja prestav, kar zmanjšuje porabo goriva, povečuje zmogljivosti in izboljšuje vozne lastnosti.

Doživite več – suvereno.

Legendarne zmogljivosti vozil Jeep® so s sistemom za preprečevanje zdrsa pogonskih koles Selec-Terrain® še izboljšane. Ponujajo pet nastavitev za obvladovanje kakršnihkoli pogojev, vključno s snegom. Sistem štirikolesnega pogona Quadra-Trac® II oziroma Quadra-Drive® II še izboljšata prenos moči na vozišče. Zračno vzmetenje Quadra-LiftTM omogoča pet nastavitev višine vozila za optimalno vožnjo.

Sistem za aktivno dušenje hrupa (ANC)

Inovativni sistem ANC primerja in odstranjuje hrup motorja iz notranjosti vozila ter tako izboljša vozno izkušnjo. Hrup motorja zaznavajo mikrofoni v dejanskem času. Sistem nato odda nasprotne zvočne valove, da zaduši vse neprijetne nizkofrekvenčne zvoke in zagotovi popolnoma tiho vožnjo.

Nadzor mrtvega kota

Ta nadzorna sistema neprekinjeno spremljata razdaljo med vašim vozilom in drugimi vozili. Če sistem opazi vdor v območje stranskega ali zadnjega mrtvega kota, voznika obvesti o tem z osvetljenimi ikonami na zunanjih vzvratnih ogledalih ali z zvočnim signalom.

Tipalo za opozarjanje pred trkom s sistemom za preprečevanje nesreč

Sistem za opozarjanje pred trkom prednjega dela vozila s sistemom za preprečevanje nesreč z naprej usmerjenimi radarskimi tipali preverja, ali se vozilo prehitro približuje vozilu pred njim in ustrezno opozori voznika tako, da voznik ustrezno ukrepa in prepreči trk.

Celovita zaščita

Jeep® Grand Cherokee ponuja vse napredne varnostne funkcije, vključno s celovito zaščito z varnostnimi blazinami. Vgrajene so večstopenjske prednje varnostne blazine (voznik in sovoznik), stranske varnostne blazine za prednja sedeža, okenske varnostne blazine v obliki zavese spredaj in zadaj in voznikova kolenska varnostna blazina.