JEEP® GRAND CHEROKEE

Že za 61.990 EUR

JEEP® GRAND CHEROKEE

Že za 61.990 EUR

Veličastna drža.

Bodite vidni

Bi-ksenonski žarometi s karakterističnimi LED dnevnimi lučmi, serijsko na vseh različicah, dajejo vozilu Jeep® Grand Cherokee čar podnevi in ponoči.

Vidite več

Prilagodljivi bi-ksenonski žarometi se vrtijo v odvisnosti od zasuka volana in tako bolje osvetlijo vozišče ponoči.

Vidite bolje

Šobe za čiščenje bi-ksenonskih žarometov odstranijo npr. nakopičen sneg in ohranjajo optimalno osvetljenost vozišča.

Notranjosti različic Summit so postale plemenitejše in privlačnejše. Tu so vrhunski ogrevani sedeži v Natura Plus usnju z obrobljenimi robovi, izboljšana vrhunska stropna obloga videza, podobnega semiš usnju, eksotični okrasni elementi iz lesa z odprtimi porami z edinstvenimi bakrenimi ali kromastimi oblogami.

7-palčni večpogledni zaslon z najsodobnejšo tehnologijo TFT je zasnovan tako, da uporabnik lahko nastavitve in grafiko prilagodi svojim zahtevam. Podrobne informacije o vozilu od merilnika hitrosti, navigacijskega sistema, sistema Selec-Terrain®, sistema Quadra-LiftTM in še več so prikazane na tem naprednem, barvno usklajenem sklopu inštrumentov.

Sistem Uconnect®.

Najboljše stvari postajajo še boljše. Sistem Uconnect® je opremljen z velikim 8,4-palčnim zaslonom na dotik in stikali za klicanje, kar omogoča celoten dostop do vseh funkcij vključno z nastavitvami klimatske naprave in avtoradia. Povezljivost Bluetooth® omogoča uporabo avdio in glasovnih ukazov. Vgrajen je USB vhod, čitalec SD kartic, avtoradioradio DAB in vrhunska navigacijska naprava s 3D grafiko.

Vrhunski avdio sistem Harman Kardon®

Prestižna izdelava avdio sistema se kaže v vrhunskem sistemu, ki je del serijske opreme v Jeepu® Grand Cherokeeju Summit in SRT. Ta izjemno zmogljivi sistem vključuje 19 zvočnikov GreenEdge z nizkotonskimi zvočniki in ojačevalnikom z močjo 825 W ter tako zagotavlja vse, kar avdiofil potrebuje za reprodukcijo zvoka po najvišjih standardih.