JEEP® COMPASS

JEEP® COMPASS

Uconnect™ NAV z 8,4-palčnim zaslonom

Nova generacija sistema Uconnect™ 8.4 NAV z 8,4-palčnim zaslonom ponuja vrsto funkcij za prostoročno komunikacijo, razvedrilo in navigacijo ki se prikazujejo na velikem 8,4-palčnem zaslonu na dotik, ki je med najboljšimi v segmentu.

Instrumentna plošča

Instrumentna plošča s 7-palčnim barvnim zaslonom LED vozniku ponuja številne možnosti prilagoditev, kot so osnovni prikaz hitrosti ali posebne informacije o stanju vozila, kar omogoča nastavitev prikaza informacij po meri.

Povezava s pametnim telefonom

Sistem Uconnect™ NAV z 8,4-palčnim zaslonom vključuje aplikaciji Apple CarPlay in Android Auto. To je pametnejši, preprostejši in varnejši način uporabe pametnega telefonaApple ali Android v vozilu, ki omogoča preprosto klicanje, dostop do glasbe, pošiljanje in prejemanje sporočil ter še veliko več.

Štirikolesna pogona

Popolnoma Jeep® Compass ponuja dva inovativna pogonska sistema, ki zagotavljata najboljšo zmogljivost štirikolesnega pogona v razredu. Jeep® Active Drive in Jeep® Active Drive Low samodejno in gladko preklopita med dvokolesnim in štirikolesnim pogonom za nenehno prilagajanje navora in kar najboljši oprijem.

Izstopni koti

Jeep® Compass Trailhawk® dosega zmogljivost Trail Rated® z neprekosljivimi vstopnimi, prehodnimi in izstopnimi koti, ki jih zagotavljata edinstvena maska in višja oddaljenost od tal. Najboljši v svojem razredu zaradi velike oddaljenosti od tal ter izjemne zmogljivosti vključno z zaščito podvozja, sistemom za nadzorovano spuščanje po strmini (HDC) in terenskimi pnevmatikami R17.

Sistem Selec-Terrain®

Sistem za preprečevanje zdrsa pogonskih koles Selec-Terrain® je zasnovan tako, da optimizira vožnjo s štirikolesnim pogonom in zagotavlja zmogljivost brez primere na vseh terenih. Elektronsko optimalno usklajuje do 12 sistemov ter tako zagotavlja večji nadzor nad vozilom.