JEEP® CHEROKEE

JEEP® CHEROKEE

ZUNANJOST

RAZVOJ OBLIKE MODELA CHEROKEE

Brezčasna oblika modela Jeep® Cherokee je z drzno prenovo prednjega dela in prtljažnih vrat dobila nov pomen. Izbran in nezgrešljiv dinamičen slog modela Cherokee prepoznate po izboljšanih premijskih LED žarometih, meglenkah in osveženi maski hladilnika s sedmimi režami.

PRENOVLJEN ZADNJI DEL

Jeep® Cherokee izgleda fantastično tako ob prihodu, kot ob odhodu. Zadnje luči so po prenovi še bolj vpadljive, prostor za registrsko tablico pa je, za večjo skladnost, pomaknjen na sredino prtljažnih vrat, katere pa lahko odprete kar prostoročno. Odpiranje namreč lahko sprožite kar z zamahom noge, kar olajša nalaganje ali raztovarjanje tako športne opreme kot nakupovalnih vrečk.

ZNAČILNA OBLIKA ZNAMKE JEEP®

Čeprav je Cherokee doživel prenovo zunanjosti, je ohranil značilne prepoznavne oblikovalske poteze znamke Jeep®. Od trapezastih blatnikov do prepoznavne mreže hladilnika s sedmimi režami – Jeep® Cherokee nadgrajuje svojo bleščečo zgodovino in značilno oblikovanje.

Trapezasti blatniki

Prepoznaven in eleganten prispevek k zunanjosti modela Cherokee so trapezasti blatniki, ki so značilni za vozila znamke Jeep®.

Prepoznavna mreža hladilnika s sedmimi režami

Prepoznavna mreža hladilnika s sedmimi režami je nezgrešljiv del zunanjosti, ki se poklanja bleščeči zgodovini legendarne znamke.

Večje odprtine za okna

Za boljšo vidljivost, ima Cherokee večja prednja in zadnja okna.

PLATIŠČA

Ne glede na to, ali potujete po urbani džungli ali pa vas pot zanese na nepredvidljiv teren, se lahko zanesete na model Cherokee, saj lahko izbirate med vrsto elegantnih platišč in zmogljivimi pnevmatikami, kar poskrbi, da vam vsaka pustolovščina ostane v lepem spominu.

PRIPRAVLJEN NA ZIMO

Ne pustite, da rahlo sneženje ali dež ustavita pustolovščino. Jeep® Cherokee ima na voljo vrsto dodatne opreme, ki vam pomaga, da izkoristite in uživate v vsakem letnem času.

Ogrevana zunanja ogledala

Med dodatno opremo sodijo ogrevana zunanja ogledala, ki poskrbijo, da se stekla ne rosijo in se na njih ne nabira led. Vse to pa še dodatno izboljša vidljivost.

Odtajanje brisalcev za vetrobransko steklo

Na voljo so brisalci s tipalom za dež, ki zaznajo dež na vetrobranskem steklu in se za boljšo vidljivost samodejno vključijo ter odstranijo kapljice.

Vetrobranski brisalci s tipalom za dež

Prednja i stražnja stakla modela Cherokee povećana su kako bi se vozaču osigurala bolja vidljivost.

NOTRANJOST

MOJSTRSKA DOVRŠENOST

Kamor koli vas ponese radovednost – Jeep® Cherokee vas bo tja pripeljal udobno in v slogu. Privlačna potniška kabina vas bo navdušila s sedeži iz mehkega usnja, najsodobnejšo vozniku prijazno tehnologijo, neskončnimi možnostmi za prilagoditev notranjosti in  izboljšanimi rešitvami za shranjevanje predmetov.

PREFINJENI DETAJLI NOTRANJOSTI

Notranjost modela Cherokee je do najmanjše podrobnosti zasnovana s slogom in prefinjenostjo. Med drugim je na voljo:  ogrevan usnjen volan, ki je v zimskih mesecih resnično nepogrešljiv. Čudoviti kovinski kromirani dodatki na volanskem obroču, sredinski konzoli, prestavni ročici in kljukah vrat pa še dodatno poudarijo prefinjeni slog modela Cherokee.

SISTEM UCONNECT®

Nič ni boljšega od vrhunske tehnologije, ki vam omogoča, da ste povezani ne glede na to, kje ste. Na voljo je nova generacija sistemov Uconnect®, ki uporabniku zagotavlja prijazno in varno tehnologijo, da lahko ostane povezan z vsemi stvarmi, ki so zanj najpomembnejše. Tako so na dosegu prstov vaš pametni telefon in navigacijska naprava, beležite lahko svoje podvige po brezpotjih in še mnogo drugega.

VOZNIKU PRILAGOJENA INSTRUMENTNA PLOŠČA

Na voljo je digitalna instrumentna plošča, ki vozniku prikazuje informacije in omogoča prilagajanje posameznim okusom ter ponuja kristalno čisto sliko. S pritiskom tipke na volanskem obroču pa se lahko enostavno in pregledno pomikate po uporabniku prijaznih menijih.

ZLOŽLJIVI ZADNJI SEDEŽI V RAZMERJU 60:40

Ne glede na to, ali boste posedli otroke ali pa naložili napihljiv kajak – Cherokee vam ponuja prilagodljivost za poživitev vašega aktivnega življenjskega sloga. Serijsko vgrajeni zložljivi zadnji sedeži v razmerju 6:40, z možnostjo nastavitve nagiba in nastavljivi po dolžini, ponujajo mnogo načinov za prilagoditev notranjosti.

ELEKTRIČNO ODPIRANJE PRTLJAŽNIH VRAT

Vaše roke so lahko vedno proste, saj električna prtljažna vrata s prostoročnim upravljanjem sprožite z elegantnim gibom noge. Nalaganje in raztovarjanje tako športne opreme kot nakupovalnih vrečk bo, s to premišljeno priročno funkcijo, tako enostavneje in bolj zabavno. Za preprost in hiter dostop preprosto zamahnite z nogo pod prtljažnimi vrati. In odpre se vam popolnoma novi svet.

DRSNI ZADNJI SEDEŽI

Na voljo so drsni zadnji sedeži, ki pridejo prav potnikom, ki sedijo zadaj in potrebujejo nekoliko več prostora za noge.

PREMIŠLJENA ODLAGALNA MESTA

V modelu Jeep® Cherokee je dovolj prostora za vse. Še dodatno izboljšana odlagalna mesta, kot sta mreža za prtljažni prostor in držalo za pametni telefon, so zasnovana z mislijo, da čvrsto in varno shranite stvari, ki jih potrebujete pri svojih dogodivščinah.

PROSTOR POD PRTLJAŽNIM DNOM

Cel kup možnosti za shranjevanje. Cherokee ima na voljo skrito odlagalno mesto pod prtljažnim dnom, ki je preprosto za odpiranje ter omogoča čvrsto in varno shranjevanje še večje količine prtljage.

CHEROKEE JE KOS VSEM VREMENSKIM RAZMERAM

Naj vas mrzla sapica ne odvrne od raziskovanja. Jeep® Cherokee je opremljen z vrsto pripomočkov za vse vremenske razmere, ki vam omogočajo, da kar najbolje izkoristiti vse letne čase.

Ogrevani sedeži s prezračevanjem

Spredaj so na voljo ogrevani sedeži s prezračevanjem, ki se v mrzlih dneh hitro segrejejo- Če pa temperature narastejo, poskrbijo za sproščujoče, ohlajeno ugodje.

Ogrevan volanski obroč

Tudi v zimskih dneh imate roke lahko tople, saj je na voljo usnjen ogrevan volanski obroč.

Dvopodročna klimatska naprava

Vi in sovoznik lahko, zahvaljujoč priročnim podvojenim tipkam za nadzor temperature, nastavita vsak svojo temperaturo, kar vam omogoča dvopodročna klimatska naprava.