JEEP® CHEROKEE

JEEP® CHEROKEE

ZUNANJOST

POTEŠITE POTREBO PO RAZISKOVANJU

Jeep® Cherokee je zasnovan na pristnosti in tradicionalni obliki znamke Jeep®. Vse značilnosti legendarne znamke so nadgrajene za nove in sodobne avanture. Čeprav so posodobitve zunanjosti modela, kot so na primer izboljšani LED žarometi spredaj in zadaj, platišča in ostali premijski dodatki zunanjosti, model še dodatno izboljšale, pa Cherokee ohranja svoje Jeep® korenine.

Raziščite zunanjost

NOTRANJOST

PREMIŠLJENO ZASNOVAN

Jeep® Cherokee se ponaša z najsodobnejšo tehnologijo in skrbno zasnovano notranjostjo. Izboljšan prtljažni prostor, tehnologija Uconnect®, razkošne tkanine in usnjeni dodatki – Cherokee je resnično narejen za udobje, pustolovščine in vse, kar je vmes.

Raziščite notranjost

ZMOGLJIVOST

NAVDIH V NOVI IZKUŠNJI

Pripravljen, da se izkaže, ne glede na pogoje – Jeep® Cherokee je, tako kot vi, željan pustolovščin. Izkusite izboljšano zmogljivost in učinkovitost 2,0-litrskega turbomotorja, ki, s pomočjo najnovejše tehnologije poskrbi, da ne glede na vremenske pogoje, dosežete izbran cilj. Jeep® Cherokee zmore vse.

RAZIŠČITE ZMOGLJIVOST

VARNOST IN ZAŠČITA

ZANESLJIVA STOPNJA VARNOSTI

Več kot 80 varnostnih in zaščitnih funkcij, na voljo že v serijski opremi, poskrbi, da lahko užijete vse radosti poti, skrbi pa pustite za sabo. Jeep® Cherokee je opremljen z zaščitnimi in varnostnimi funkcijami, na katere se lahko zanesete; na voljo so, med drugim, sistem za nadzor mrtvega kota, sistem za pomoč pri vzvratnem in bočnem parkiranju ParkSense® ter brezstično odklepanje/zaklepanje in zagon Keyless Enter ‘n Go™.

RAZIŠČITE VARNOST IN...