Znamke skupine FCA prejemnice treh nagrad Arab Wheels 2018

27 November 2018

  • Alfa Romeo Stelvio zmagovalec v razredu manjših premijskih SUV vozil
  • Zadnja generacija modela Jeep® Wrangler – znana tudi kot JL – prejemnica nagrade za srednje velik SUV
  • Novi Ram 1500 Limited, letnik 2019, kot prejemnik nagrade za poltovornjak okronal z nagradami bogato leto

Znamke skupine FCA praznujejo trojno zmago na prestižnem dogodku podelitve nagrad Arab Wheels 2018, ki ga organizira organizacija Trace Media; prejemniki so Alfa Romeo, Jeep® in Ram.

Alfa Romeo Stelvio, prvi SUV znamke Alfa Romeo v njeni 108-letni zgodovini, je prejemnik naslova manjši premijski SUV leta.

Uspešna je tudi zadnja generacija ikoničnega modela Jeep Wrangler, znanega tudi kot JL. Novi model, svetovno znan nesporni prvak terenske vožnje, ni le najzmogljivejši, temveč ga odlikujeta tudi vrhunsko udobje in izredna vozna dinamika, rezultat pa je edinstveno vozilo za vsakodnevne urbane podvige.

Za zaključek izjemnega večera znamk skupine FCA je poskrbel popolnoma prenovljeni Ram 1500, letnik 2019, sicer prejemnik mnogih prestižnih nagrad ameriških medijev, saj je zmagal v izjemno konkurenčnem segmentu poltovornjakov.

Da se avtomobil lahko uvrsti v tekmovanje za nagrado Arab Wheels, mora biti ali nov model ali pa izjemno osvežen obstoječi model, avtomobil pa mora biti kupcem na voljo pred objavo nominiranih vozil. Štirje žiranti na letošnji prireditvi so bili Nabil Moustafa (odgovorni urednik, Strive Middle East), Hisham Sakr (vodja prodaje rabljenih vozil, Gargour Automotive Company), Khaled Hammoud (odgovorni sourednik, Arab Wheels) in Issam Eid (odgovorni urednik, Arab Wheels).

»Podelitev nagrad Arab Wheels ni le sijajen novembrski dogodek ob izročitvi nagrad,« je povedal Issam Eid, odgovorni urednik revije Arab Wheels in direktor avtomobilskih medijev pri organizaciji Trace Media. »Gre za obsežno delo z namenom informirati morebitne kupce vozil, o katerih avtomobilih je vredno razmišljati pred nakupom. Pomembno je tudi to, da kupci prispevajo polovico glasov s spletnim glasovanjem, drugo polovico pa prispeva žirija, ki poskrbi za celovitost in kredibilnost nagrad. Namen nagrad je uravnotežiti pogled kupcev in strokovnjakov, avtomobilskih novinarjev. Nagrade so tudi pomemben vir za panogo s poudarkom na odličnosti in inovacijah na regionalni ravni.«