Znamka Jeep prvič na dresu Juventusa: Jeep z ekipo aktualnih prvakov na tradicionalnih pripravah pred novo sezono “Juventus Summer Village”

23 July 2012

Znamka Jeep, sponzor kluba Juventus za sezono 2012-2013, s svojim logotipom na dresu spremlja aktualne italijanske prvake. “Juventus Summer Village” je prvi dogodek ekipe z novim dresom, po uradni predstavitvi na Juventusovem stadionu v Torinu.

Med 12. in 23. julijem v kraju Chatillon-Saint Vincent potekajo tradicionalne priprave ekipe Juventus pred novo sezono, imenovane “Juventus Summer Village”. Prav tam bo znamka Jeep javnosti predpremierno pokazala novo omejeno serijo S Limited svojega paradnega modela Grand Cherokee. Na ekskluzivno pripravljenem Jeepovem prostoru, se bodo člani Juventusa in privrženci znamke Jeep lahko udeležili razburljivih testnih voženj ter sodelovali v turnirju v nogometu na mivki in drugih poletnih aktivnostih. Jeep je v osrčju Aoste namreč zgradil pravo igrišče za nogomet na mivki, na katerem se bodo gostje lahko pomerili v vznemirljivih tekmah.
Juventusov Summer Village bo tudi začetna točka testnih voženj. Jeep Grand Cherokee, Jeep Wrangler in Jeep Compass bodo pokazali svoje cestne in terenske zmogljivost. Na posebej pripravljenih terenskih vožnjah bodo do izraza prišle izjemne terenske zmogljivosti vozil znamke Jeep. Drugi del testnih vožnje pa bo potekal po gorskih poteh, kjer se bodo vozniki lahko seznanili s cestnimi zmogljivostmi.

Obiskovalci, ki se bodo v Summer Village pripeljali z vozili Jeep in to dokazali z avtomobilskim ključem, bodo imeli direkten dostop do turnirjev v nogometu na mivki ter treningov ekipe Juventus.

Na Juventusovem Summer Village-u si bodo lahko obiskovalci ogledali tudi novo omejeno serijo Grand Cherokee S Limited, ki bo predvidoma od septembra dalje na voljo na italijanskem in drugih evropskih trgih. Vozila iz omejene serije se ponašajo s črnimi svetlečimi litimi platišči R20 ter ekskluzivno oblikovanimi elementi v črni barvi. Svoj izstopajoč in športnem videz kombinirajo z učinkovitim 3,0 litrskim V6 dizelskim motorjem s turbinskim polnilnikom in tehnologijo Multijet, s 177 kW (241 KM) in navorom 550 Nm. Športni sedeži v kombinaciji usnja Nappa ter semiša skupaj z drugimi poudarki iz ogljikovih vlaken izražajo DNK, ki si ga S Limited deli z modelom Grand Cherokee SRT, najbolj zmogljivim in najhitrejšim Jeepom, ki je bil nedavno predstavljen na mednarodnih trgih.

Novi dres ekipe Juventus z logotipom Jeep je bil uradno predstavljen na Juventusovem stadionu v Torinu. Logotip Jeep predstavlja znamko, ki omogoča avanture in bo kot sponzor v prihajajoči nogometni sezoni 2012 -2013 spremljal ekipo italijanskih prvakov. Na predstavitvi so se člani ekipe Juventus na prizorišče pripeljali z avtomobili Grand Cherokee, s paradnim modelom znamke Jeep.

Jeep in Juventus sta ikoni z bogato zgodovino. Obe imata v svoji DNK zapisano zgodovino pristnosti in strasti ter sposobnost sprejemanja in premagovanja izzivov vseh vrst. Novi dres aktualnih italijanskih prvakov je navdihnila zgodovina kluba. Moderno posodobljen slog prinaša vrnitev klasičnih črnih in belih pokončnih črt, ki so zamenjale cikcak linije iz prejšnjih sezon. Na notranji strani ovratnika je izpisan klubski moto “Vincere Non È Importante È L’Unica Cosa che Conta” (zmaga ni pomembna, zmaga je edino kar šteje), znameniti stavek predsednika kluba Giampiera Bonipertija, med tem, ko je na zunanji strani ovratnika izvezeno ime kluba Juventus.

Jeep aktivnosti na dogodku Juventus Summer Village je mogoče spremljati na spletnem mestu jeep-people.com. Znamka Jeep pa bo ekipo Juventus spremljala na vseh tekmovanjih, ki bodo potekali še pred začetkom nogometne sezone 2012/2013.