Znamka Jeep prejela vrsto priznanj na podelitvi nagrad revije OFF ROAD za leto 2019

12 July 2019

  • Trije modeli znamke Jeep so osvojili najvišja priznanja za leto 2019 po izboru bralcev revije OFF ROAD, specializirane za SUV in terenska vozila.

  • Jeep Wrangler je pometel s konkurenco v kategoriji “Off-Road” že šesto leto zapored.

  • Jeep Renegade je osvojil naziv najboljšega v kategoriji “kompaktnih SUV vozil« že peto leto zapored.

  • Jeep Grand Cherokee je najbolj priljubljeno luksuzno SUV vozilo med uvoženimi znamkami.

  • Jeep Wrangler je dosegel tudi drugo mesto v kategoriji novincev.

Znamka Jeep se je zopet odlično odrezala na vsakoletni podelitvi nagrad po izboru bralcev, ki jo organizira nemška revija OFF ROAD, specializirana za terenska in SUV vozila. Bralci revije so glasovali za svoja najljubša terenska in SUV vozila izmed 185 modelov, ki so se pomerili v 13 kategorijah. Blagovna znamka Jeep je osvojila prvo mesto v dveh najbolj zaželenih kategorijah, tako kot že pretekla tri leta.

Kultni Jeep Wrangler je že šesto leto zapored slavil v kategoriji “Off-Road” in zbral 31,9 odstotka glasov bralcev – zmagal je z veliko prednostjo pred drugouvrščenim modelom, ki so mu bralci namenili 27,8 odstotka glasov.

Jeep Renegade je že petič zapovrstjo osvojil naziv najboljšega med “kompaktnimi SUV vozili” v kategoriji C. Renegade je bil prva izbira bralcev revije OFF ROAD, saj so mu namenili 18,3 odstotka vseh glasov. To je izjemen dosežek, saj je Renegade prvi model znamke Jeep doslej, ki je nastopil v razredu majhnih SUV vozil in ostal nepremagljiv v svoji kategoriji vse od svojega prihoda na trg pred petimi leti. Njegova prepoznavna oblika in najboljša zmogljivost v razredu sta bili med bralci revije OFF ROAD še posebej dobro sprejeti.

Paradni konj Jeep Grand Cherokee je zasedel drugo mesto med luksuznimi terenskimi vozili v kategoriji B, in se uvrstil pred vse ostale uvožene blagovne znamke v Nemčiji.

Novi Jeep Wrangler pa je letos prejel še eno izjemno priznanje, saj so ga bralci revije OFF ROAD že drugo leto zapored postavili na stopničke v kategoriji novincev.

Nagrade OFF ROAD, ki jih podeljujejo že od leta 1982, dajejo navdušenim bralcem specializirane revije za terenska vozila priložnost, da glasujejo za svoje najljubše modele. Pri glasovanju za nagrade revije OFF ROAD za leto 2019 je sodelovalo več kot 38.500 bralcev.